keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Gino

Hedelmäsalaatti tuntui ihanan raikkaalta ja kevyeltä välipalavaihtoehdolta pääsiäisherkuttelujen jälkeen. 



Ja hyväähän se olikin. Mutta ehkä vielä parempaa siitä saatiin, kun salaatinjämille piti keksiä jatkokäyttöä... Keittiöapinalta löytyi siihen hyvä vinkki. Gino on kaikessa yksinkertaisuudessaan hedelmiä ja marjoja, joiden päälle raastetaan valkosuklaata ja koko komeus gratinoidaan. Tarjotaan jäätelön kera. Ei enää ihan niin kevyttä, mutta mahdottoman herkullista!

GINO

hedelmiä ja marjoja, tuoreita tai pakastettuja (esim. banaania, mansikoita, kiiviä, ananasta)
valkosuklaata
vaniljajäätelöä

Paloittele hedelmät ja rouhi valkosuklaa. Jaa hedelmät ja marjat uuninkestäviin annosvuokiin. Ripottele päälle reilusti rouhittua valkosuklaata. Gratinoi uunissa 225-250 asteessa kunnes valkosuklaa on saanut hieman väriä. Tarjoile heti vaniljajäätelön kera.


Tuo kuvassa näkyvä yrttisilppu on puutarhamessuilta ostamaani ihanuutta, suklaaminttua. Tuoksuu ja maistuu aivan Fazermintiltä! Sopii moneen jälkkäriin ja esim. smoothiesiin. Suosittelen kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti