perjantai 20. tammikuuta 2012

Lounasleivät

Omia aterioitani tulee välillä korvattua leivällä. Pari raaka-ainetta ja herkullinen lounas / iltapala on valmis!
AVOKADO-LEIVÄT
rapeakuorista maalaisleipää (esim. Siken sekaleipä)
kypsää avokadoa
tomaattia kuutioituna
fetamurua
mustapippuria


Hienonna avokadon sisus haarukalla, levitä leivälle. Levitä päälle tomaattikuutiot. Murustele pinnalle fetajuustoa, mausta mustapippurilla.


* Jos leipä on jo hieman kuivahtanutta, paahda / grillaa leipä.
* Kypsä avokado tuntuu sormella painaessa hieman pehmeältä. Kovan avokadon kypsymistä voi nopeuttaa laittamalla sen pussiin yhdessä ylikypsän banaanin tai esim. päärynän kanssa. Ihmeitä tapahtuu jo vuorokaudessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti