lauantai 5. toukokuuta 2012

Ilta-auringossa

Saatiin pitkästä aikaa mummo yökylään ja pikkuneiti halusi tietenkin päästä mummon kainaloon nukkumaan. Iltasatuaikaan äiskä hipsi kasvariin ihan vain istuskelemaan ja nauttimaan ilta-auringosta. Pienen pieni iltavapaa rutiineista teki terää. Olla ja ihmetellä, ladata akkuja.
Kevätkylvöt ja pihahommat ovat vähän takkuilleet puutarhurin ollessa puolikuntoinen. Mutta nyt ei kykene edes stressaamaan, ihmetellään ja kummastellaan sitten myöhemmin. Raparperia ainakin saadaan, jos ei muuta!:)
SHARE:

33 kommenttia

  1. Hillittömän kokoinen laventeli!!

    Ja ihana kasvari kaikkinensa, kyllä tuolla kelpaa tunnelmoida. :)

    Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei ole laventeli itse siemenestä kasvatettu:) Väkisin tarttui mukaan puutarhamyymälästä, kun pikkuneitikin vielä yllytti ostamaan!

      Poista
  2. On kyllä niin ihana tuo teidän kasvihuone, että voi vain huokailla! Ja upeaa kukkaloistoa! Istutuspöytä on tosi nätti ja tuo vanha valkoinen tuoli. <3

    Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Valkoinen minipenkki on parilla eurolla kirppikseltä. Yksi jalka on vähän muita lyhyempi, mutta kestää kyllä miehen painon (niinkuin enää riskeeraisin ja antaisin kenenkään istua siinä:D)!

      Poista
  3. Ihania auringon viime säteitä.... kaunista! Kyllä tuosta maisemasta ja fiiliksestä varmasti saa voimaa!

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, samasta olen haaveillut, mutta jalat vie vaan vikkelästi kasvihuoneen ohitse joko tallille tai sieltä poispäin. Jospa vaikka äitienpäivänä joisi kasvihuoneessa kahvit... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, sinun "perheesi" onkin pikkuisen isompi kuin täällä, että juoksuaskelia saa varmasti ottaa! Mutta äitienpäivä olisi kyllä aika täydellinen ajoitus:)

      Poista
  5. Sitähän on ryhdytty väri-iloittelemaan kukkien kanssa! =)

    Ehkä mäkin joskus voisin kokeilla muutakin kuin valkoista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan hurjaksi olen heittäytynyt! Vaaleanpunaista, lilaa, valkoista. Joukossa oleva kelta-violetti orvokki on lahjakukka:)

      Poista
  6. Oi kuinka ihana puutarhatunnelma!! Kauniita istutuksia!

    VastaaPoista
  7. Ihana paikka illan rauhalliselle hetkelle! Kaunista ja viihtyisää...

    VastaaPoista
  8. Ihania kukkasia sulla jo siellä! Näyttää niin kauniille. :)

    VastaaPoista
  9. Hyvällä mallillahan sulla jo noi hommat on, nimimerkillä "jos en ajattelekaan niitä vappupäivänä ostettuja, vielä istuttamattomia kasveja, ne voivat varmasti vielä odottaa"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perunapenkkiä kääntäessäni talikko tökkäsi neljään valeistutuksessa olleeseen kasviin, jotka ensin koko viime kesän kituivat purkeissa ja säkeissä, syksyllä iskin perunapenkkiin ja nyt pyörittelen niitä ihmeissäni, että mihinkäs ne tänä vuonna laitan...Että kyllä ne varmasti vielä voivat odottaa:D

      Poista
  10. Miten voi olla noin ihanan näköistä! Iskee puutarhakateus! Tänään pitkästä aikaa yhteinen vapaa ja aurinkokin paistaa eli ei muuta kuin pihalle :) Puutarhurille paranemisia.
    Ps. Ensi viikolla kannattaa tarkkailla postia ;)
    -Aino-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuo mummo jo vähän vihjalikin, ihanaa!! Täällä päivystetään laatikon vieressä:)

      Poista
  11. Onpas sulla jo kesäkukkia! Itse sain vasta hommattua ekat orvokit...

    Suloista sunnuntauta!

    -Tuija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotenkin lähti vähän homma lapasesta, kun on tuo kasvihuoneen tuoma suoja kesäkukille. Ja viljelyshommat ovat jääneen vähän vähiin. Yleensä olen ostanut kesäkukat vasta kesäkuun alun jälkeen, vanhan kansan mukaan.

      Poista
  12. Voi ihanuus, että teillä on näin kaunista pihallakin :)
    Aurinkoista sunnuntaita!
    Haleja ♥

    VastaaPoista
  13. Jo kolomas kerta tälle aamua kun palaan sun kasvariin...
    ihanat mummot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ehdottomasti ansainnut "sinnikäs lukija awardsin", joka jaetaan hieman hömpähtäneille blogiseuraajille:D Palkintokaffet kuuluu tietysti pakettiin!

      Poista
  14. Tuo akkujen lataus tekee varmasti kaikille hyvää. Taas iahstelen puutarhaassi. Peltiämpäreineen ja koreineen on niin kaunis. Mitä tuo vaalenpunaine kukka on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa etualalla on kerrottua krysanteemia, takana yksinkertaista sekä petuniaa, ja lattialla tupsulaventelia. Osan olen ostanut itse, osan sain vappuna lahjaksi. Hauskasti osuivat värisävyt yhteen!

      Poista
  15. Oih, täällä huokailen taas kasvihuoneesi ihanuutta. Onko sinulla jo daalioitakin siellä?! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Daalian näköinen on kerrottu krysanteemi, jotka ostin vappubrunssille. Ei kovinkaan pitkäikäinen, mutta tänä vuonna korvasin juhlapöydän leikkokukat (jota kyllä kovasti rakastan) ruukkukukilla. Että iloa riittäisi pikkuisen pidempään.

      Poista
  16. Oikein kivan iltavapaan sait, ja hyvin käytit;)

    VastaaPoista
  17. Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig