maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusi tuoli

Kun on vuoden aikana ostanut kirppikseltä neljä tuolia (1, 2, 3, 4) huikeaan 15,80€ yhteishintaan, voikin sitten satsata yhteen tuoliin vähän enemmän. "Sit joskus" -listalla on ollut Eamesin DSW tuoli työhuoneeseen, jonka sain vihdoin hankittua.

Kiitos Jennille nettikauppavinkistä! Ostin tuolin Connox-nettikaupasta, josta googlettelin ennen tilausta mukavan positiivisia kommentteja. Ja tilaus sujui kaikin puolin ongelmitta, tuoli toimitettiin viikossa ilman erillisiä toimitusmaksuja ja lisäksi sivuille uutena kirjautuneena sain heti käyttööni 10€ edun. Ainakin tämän tilauskokemuksen perusteella voin lämpimästi suositella kyseistä nettikauppaa. Itsehän olen melko kokematon nettitilaaja, mutta tämä kyllä rohkaisi vaarallisesti!:)
SHARE:

20 kommenttia

  1. Oi, tuo jakkara on mullakin hankintalistalla. Osaatko sanoa naarmuuntuuko muovi käytössä? Ainakin Hansenin seiskajakkaroiden valkoisessa värissä näkyy naarmut nopsaan, mutta ne ovatkin vaneria.

    VastaaPoista
  2. Itsekin pelkäsin, miten takataskujen napit yms. naarmuttavat tuolia, mutta toistaiseksi ei ole vielä näkynyt mitään. Tosin meillä on tuolissa aika usein pehmuste, kun pikkuneitikin tykkää istua tässä. Teen sulle myöhemmin naarmuraportoinnin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mainiota, jään odottamaan =)

      Nim. työhuone työn alle

      Poista
  3. On se nätti! Mitä tuo valkoinen on materiaaliltaan? Laita sekin siihen raporttiin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Istuinosa on läpivärjättyä polypropyleenia". Tuolia on saatavana eri väreillä, mutta valkoinen tuntui näin aluksi kaikkein turvallisimmalta ja useampaan paikkaan sopivalta. Ehkäpä keräilen vuosien varrella lisää värejä!:)

      Poista
  4. Kaunis tuoli! Ovatko nuo kaikki reunustan kuvatkin kotoasi? Tosi kaunista, olen vihreänä kateudesta...Ihan oikeesti, meillä on kotona kamalasti vihreää ;O). Asutko hirsitalossa, kun noissa sivukuvissa on hirsiseinää? Me asuttiin joskus Sipoossa maalla hirsitalossa ja se oli ihanaa! Sitten piti muuttaa miehen työn vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!:) Suurin osa kuvista on meiltä kotoa, mutta nuo hirsiseinäkuvat mökiltä.

      Poista
  5. Upean näköinen tuoli! Sopii hyvin ympäristöönsä ainakin noiden kuvien perusteella:-)

    VastaaPoista
  6. Kaunis tuoli todellakin, sopii paikalleen hyvin. Rohkaistuin Connox verkkokauppaan ja ehkä Fatboy jossakin vaiheessa siirtyy meille saareen. Ihana parvella lukunurkkaukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin ensin tilaamassa tuolia toisaalta hieman edullisemmin, mutta googlettelun jälkeen päädyin Connoxiin. Ja tämän kokonaisen yhden tilauskokemuksen perusteella uskallan kyllä suositella ko. verkkokauppaa:)

      Poista
  7. Tuo tuoli on kyllä todellinen kaunotar!

    VastaaPoista
  8. Oijoi, vaarallista lukea tällaisia postauksia... ;D Mut tuoli on ihan nappi tuohon, siis todella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoli sopii vaarallisen hyvin myös ruokapöydän ääreen ja siinä on mukava istua. Mutta nyt on taas jatkettava vähän aikaa kirppislöydöillä:)

      Poista
  9. On se kyllä niin kaunis! Ja täytyy sanoa, että nuo on ihan parhaat istua, tykkään tosi paljon! Ja ei ole muuten naarmuakaan tullut meidän tuoleihin, että ei vissiin ihan helpolla kuitenkaan tule. :) Mukava kuulla, että kauppavinkki oli hyvä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos naarmutiedoista:) Kävin koeistumassa tuolin pariinkin kertaan, myös käsinojallinen oli tosi hyvä istua. Ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä!

      Poista
  10. Heips. Tilasin vuosi sitten Connoxilta muistaakseni myös 6 vastaavaa tuolia harmaana. HIenosti tulivat postimaksuitta ja naarmuitta perille kotiin asti! Maksoivat noin 300 euroa/kpl, kun Suomessa kaupassa olisi ollut yli 400 e/kpl ja lupailivat 4 viikon toimitusaikaa! EHDOTTOMASTI kannattaa käyttää nettikauppaa, sieltähän ne suomalaiset designliikkeetkin tilaavat. Itse saa halvemmalla ja nopeamminkin.

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olin todella positiivisesti yllättynyt ko. nettikaupan toimintaan, vaikka aluksi tilaaminen vähän jännittikin... Kunhan ei nyt vaan muuttuisi liian helpoksi, sitä keksii yön tunteina välillä ihan yllättäviä tarpeita:D

      Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle!

      Poista
  11. Hei,
    millaisia pehmusteita olette laittaneet näihin tuoleihin? Olen itse nähnyt käytettävän pyöreitä lampaantaljasta leikattuja pehmuisteita ja ne ovat tosi kivoja. Mistähän sellaisia saisi ja mitä maksaisivat? Tai ovatkohan kuitenkin olleet jotakin teddyä, joka vain näyttää lampaantaljalta.. Valkoisia kumminkin.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig