torstai 8. marraskuuta 2012

Pikkuinen kurkistus pikkuisen huoneeseen

Täällä alkaa olla pintaremontit pulkassa ja huoneet taas järjestyksessä. Tässä vähän esimakua (toistaiseksi vatsassa asustelevan) pienokaisen huoneesta. Aikaisemminhan pikkuhuone oli hienosti sanottuna "kirjasto" eli siis romuhuone. Nyt kirjahyllyt on siirretty toisaalle, seinät valkaistu ja vauvahuone melkein valmis. Toistaiseksi tilaan ei ole ostettu mitään uutta, pinnasängyn saimme naapurilta ja muut tavarat ovat tulevan isosiskon lahjoittamia / muualta talosta.
Värimaailma on tällä hetkellä hyvin niukka, tiedän että kevään tullen värintarve taas kasvaa. Mutta nyt joulun (ja synnytyksen) lähestyessä harmaa ja valkoinen tuntuivat harmonisilta ja rauhoittavilta.
Tänne jo laitoin puolisalaa värimaailmaan sopivia joulukoristeita odottamaan parempaa esillepanoa.
Pinnasängyn alla oleva laatikko löytyi kesällä kirppikseltä vitosella. Aika täydellinen mitoitus!
Ja isosiskon luovuttamat lelut ja kirjat saivat väliaikaisen hyllyn perunalaatikoista.
Vielä vähän verhoa, valaisinta ja päiväpeittoa, niin huone on kokonaan valmis.

SHARE:

20 kommenttia

  1. Oih... ihana harmoninen vauvanhuone! Sopii niin kauniisti sekä tytölle, että pojalle! Mukavaa loppuviikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä vierähtikin pari viikkoa ennen kuin ehdin vastailemaan viesteihin. Itse tiesimme tekevämme poikavauvan huonetta ja moni sukupuolen arvasikin tämän postauksen perusteella. Mutta niinpä tuo sukupuoli selvisi muutenkin, kun poikamme syntyi samana päivänä jolle tämä teksti oli ajastettu:D

      Poista
  2. Löysin blogisi juuri, ja täytyy sanoa, että se on aivan ihana. :) Sinulla on aivan upea sisustustyyli! Jään ehdottomasti seurailemaan jatkossakin.

    Nuo perunalaatikkohyllyt ovat täydellisiä, olen itsekin suunnitellut/haaveillut jostain sen tyylisestä. Samaten huoneen värimaailma on ihanan rauhallinen ja kaunis. Mistä tuo ihana harmaa tähtityyny on löytynytkään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katariina ja kiitos ihanasta viestistäsi! Mukavaa, että löysit tänne:)

      Perunalaatikot olivat kesän kasvihuoneessa tomaattilaatikoina, mutta pääsivät perusteellisen pesun jälkeen talveksi sisätiloihin.

      Tähtityynyt on ostettu Askosta. Siellä oli kahdenlaisia, kiiltävämpää kangasta ja sitten näitä mattapintaisempia.

      Poista
  3. Näyttää ihanalta! Samanlaista värimaailmaa minäkin tavoittelin viime talvena, kun sisustin vauvallemme huoneen meidän vaatehuoneesta. Sitten löytyi ihana vanha vaaleansininen pinnasänky jota en raaskinut maalata, ja huoneesta tulikin vähän sinivoittoinen (pojalle se tosin sopikin hyvin). Mietin juuri hennoisinko värjätä valkeat pellavaverhot pesukonevärillä tumman harmaaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, vanha vaaleansininen pinnasänky kuulostaa ihanalta! Meilläkin värimaailman määräsi pitkälti jo olemassa olevat tavarat. Toisaalta valkoisen kaveriksi sopii mikä tahansa väri, joten muutoksia on jatkossa helppo tehdä:)

      Poista
  4. Voi miten kaunis huone! Sinne pääsee asustamaan pieni ihmistaimi! Ihanaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huone odottelee edelleen asukkiaan, sillä se pieni ihmistaimi asustelee tällä hetkellä olohuoneessa ja tv-huoneessa ja vanhempien makuuhuoneessa ja keittiössä ja kodinhoitohuoneessa... Kaikkialla muualla siis paitsi omassa huoneessaan:D

      Poista
  5. Ihanan näköinen vauvanhuone, olen niin etsiskellyt meille noit laatikoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä perunalaatikot ovat kesäkirppikseltä. Korkeampireunaisia olen saanut mökkinaapurin navetasta. Onneksi appiukko vihjaisi talon isännälle, että miniä haaveilee moisista:)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos Tiina! Itse viihdyn tuolla sohvalla mainiosti, vaikka vauva ei vielä tässä sängyssä nukukaan:)

      Poista
  7. Harma+valkoinen+puu on kyllä toimiva värimaailma. Huone kuitenkin yleensä muokkaantuu myös pikkuasukkaan myötä kun kasvaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen varautunut purkamaan perunalaatikko-hylly-hässäkän heti kun pikkumies ryhtyy liikkumaan. Ei näet ole kaikkein turvallisin rakennelma...

      Poista
  8. Aivan suloinen huone odottaa pientä asukastaan. <3

    VastaaPoista
  9. Kaunista on! Värimaailma onkin sopivan rauhallinen pienelle asukkaalle :)

    VastaaPoista
  10. Ihan mielettömän ihana rauhaisa tunnelma!

    VastaaPoista
  11. Todella kaunista. Näin talvella minäkin tykkään maanläheisistä vaaleista sävyistä. Tuollaiset perunalaatikot kun osuisi omalle kohdalle kantasin ne iloiten sisään, upeita!

    VastaaPoista
  12. Kaunista! Kyllä tuolla kelpaa uuden ihmisen levätä ja myöhemmin leikkiäkin:)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig