perjantai 3. tammikuuta 2014

Lupauksia

En yleensä harrasta uuden vuoden lupauksia. Kaikki karkkilakot, lupaan liikkua enemmän -yms. mantrat ovat kohdallani aivan tuhoon tuomittuja. Liikun kun siltä tuntuu ja herkuttelen kun tekee mieli. Tuo jälkimmäinen sujuu itseltäni muuten todella vaivattomasti.

Ekaluokkalainen kuitenkin laittoi koko perheen tekemään lupaukset vuoden viimeisenä päivänä. Jokaisen piti kirjata lupauksensa paperille (salaa toisilta) ja kolmen viikon kuluttua pidämme suuren julkistamistilaisuuden. Silloin punnitaan, olemmeko sanojemme mittaisia.

Minä ajattelin korkata uuden blogivuoden lupauspostauksella, kun näiden makuun nyt kerran päästiin. Ja eikös sitä aina sanota, että jos sitoutuu lupaukseensa julkisesti, sen myös todennäköisemmin pitää. Joten lupaan tässä ja nyt, omalla kuvalla varustettuna, vastata jättämiinne ihaniin viesteihin ahkerammin!
Olen pitänyt blogia kohta kolme vuotta melkoisen anonyymisti. Ja voin luvata (ha haa, jo toinen lupaus), että samalla linjalla tullaan jatkamaan. Ei siis päivän asu -postauksia, uusi hiustyyli / laukku / hampaat tahi muuta vastaavaa. Hyvä kun aina muistaa edes hiukset harjata, muusta "stailauksesta" puhumattakaan.

Kuva on otettu jouluaattoaamuna, ei todellakaan blogitarkoitukseen. Olemme juuri lähdössä lahjanvientikierrokselle naapurustoon, kello on piirun yli kymmenen ja meillä meneillään perussetti: kaikki vähän vinksin vonksin ja heikun keikun. Naapurit tulivat availemaan oviaan leppoisasti yöpuvut päällä ja tukka vielä unipörrössä. Meidän isäntä siinä ovenraossa seisoessaan kysäisi (mielestäni jotenkin ihmeellisen lakonisesti), että "ai, ei kai me herätetty? Itsestä tuntuu, että tässä on oltu hereillä jo viisi tuntia. Ai mutta katsos, niinhän me ollaankin!" Aika moni aamu alkaa siis siinä viiden pintaan. Ja kun yöt Ohjelmointipäällikön kanssa ovat edelleen vähän sitä mitä ovat, niin meidän perheen aikuisilla on kauhean usein ihan omaa hauskaa. Tarpeeksi väsyneenä sitä ei jaksa enää edes hermostua, vaan riittää kun katsoo rakasta miestään kahden pikkuapinan yli ja naururemakka on valmis.


Iloista vuoden alkua kaikille ja tsemppiä lupauksissa pysymiseen!
SHARE:

38 kommenttia

  1. Ihanat salaiset lupaaukset... muista kertoa, miten kävi:))

    Onnea tähän vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida! Otin aika varman päälle lupaukseni suhteen, ettei tule pettymyksiä. Ehkä ensi vuonna sitten vähän haastavammat lupaukset:D

      Poista
  2. Ihana kuva! Ja voi kuinka oletkaan kaunis :)

    VastaaPoista
  3. Kiva idea! Ja oi vitsit miten kivaa nähdä kasvot blogin takana! Ihana kuva, niin täynnä lämpöä ja aitoa iloa. Eikä mistään näe, että äiti olisi väsynyt, niin kauniin ja pirteän näköinen. Ihana perhe. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katri <3

      Täytyy sanoa, että vaikka kovasti tykkään tästä anonyyminä olosta, niin vähän tuli sellainen olo, että olen ehkä tämän velkaa lukijoilleni. Moni on esim. tykännyt blogini Fb-sivuista ihan omalla nimellään ja kuvallaan, ja itse olen aina vain iso mansikkakulho:D

      Poista
  4. Hauska idea tuo lupausten kirjoittaminen!
    Ihana kuva:) Parhaita kuvia ovatkin ei-stailatut!
    Kivaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, että jos oikein yrittää, kuvista jää usein puuttamaan se fiilis. Tämä on sikäli harvinainen kuva, että olen itse kuvassa ja vieläpä molempien lapsien kanssa. Mitä siitä, että melkein kaikki ovat vähän "tärähtäneitä":D

      Oikein mukavaa alkanutta vuotta sinullekin!

      Poista
  5. Ihana kuva teistä!

    VastaaPoista
  6. Ihan hauska idea ekaluokkalaiselta. Itse en ole koskaan tehnyt uuden vuoden lupauksia, vaikka ne monesti voisivat ihan hyvä ajatus ollakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen aika huono pitämään karkkilakkoja ym, siinä ei paljoa uusi vuosi ja uusi alku auta. Ja pakko tunnustaa, että tämänkin lupauksen keksimiseen jouduin pyytämään vinkkejä mieheltä. Lähestyin asiaa ensin ihan nurinkurisesti kieltojen kautta (vähemmän sitä ja ei tota), kunnes mies vinkkasi, että voihan sitä luvata jotain kivaakin:)

      Poista
  7. Tuollaisen lupauspaperin olisikin voinut tehdä...mainio idea tyttöseltä...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä nykyajan ekaluokkalaiset ovat monessa asiassa niin kovin paljon vanhempiaan fiksumpia!:)

      Poista
  8. Ihana kuva! :) Mullakaan ei ole ollut tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, ja samalla linjalla pysyttelen tänäkin vuonna. Vuosi on pitkä aikaa muistaa lupauksensa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri siksi olinkin kovin huojentunut tästä kolmen viikon takarajasta!:D

      Poista
  9. Ihana kuva. Voimia niihin huonoihin öihin. Usko pois tulee vielä aika kun niitä kaipaa :) No ei sitä väsymystä, vaan sitä aikaa, kun lapset olivat pieniä ja aitoja. Nyt vaan on kaikki niin noloo.

    Terv. Viiden kanssa valvonut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi! Nauroin juuri miehelle, että tuon ekaluokkalaisen kanssa moni asia alkaa jo olla aika noloa. Jos äiti laulaa, se on tosi noloa (no se kyllä oikeasti on). Ja äidin tanssiminen se vasta noloa onkin. Puhumattakaan hassuttelusta julkisilla paikoilla. Onneksi pikkumies jaksaa vielä nauraa kaikelle!:)

      Poista
  10. Ihana iloinen kuva sinusta ja lapsista! Noin maltillisiin lupauksiin saattaisin itsekin taipua :)
    Valoisaa ja rentoa vuoden jatkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eija! Vuoden kestävää lupausta olisi jo joutunutkin pähkäilemään ihan tosissaan, kolme viikkoa nyt vaikka seisoo päällään. Mutta mainio idea tytöltä, tosin en tiedä haluanko tästä tulevan tapa:)

      Poista
  11. Aivan ihana kuva teistä! <3 Onnea alkaneelle vuodelle! <3

    VastaaPoista
  12. Ihanan rento kuva teidän poppoosta! Täälläkään ei tehty lupauksia, fiiliksen mukaan mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meistä ei oikein saa muita kuin "rentoja" kuvia, ei vaikka yrittäisikin. Tosin mietin kyllä hetken, että olisin laittanut itsestäni edustavamman kuvan, mutta mies totesi että ethän sä sinne voi mitään valheellista muikistelukuvaa laittaa:D Heikun keikun siis mennään!

      Poista
  13. Ja minä juuri lupasin lähteä mukaan kommentoimaan enemmän muiden blogeja (eli samalla piti lähteä pienelle blogikierrokselle). Ihanan pirtsakka kuva teistä aamuihmisistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta hei, nythän me molemmat pidämme hienosti lupauksiamme, hyvä me!:)

      Poista
  14. Hauska idea toi salakirjaaminen ja tovin päästä lupausten julkistaminen. Antaa varmasti ryhmäkuria :). Voisi itsekin testata samaa! Suloinen kuva teistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, ryhmäkuri on melkoinen! Kyllä se on ryhti säilytettävä ekaluokkalaisen silmissä, siinä ei paljoa selitykset auta:)

      Poista
  15. Ihkua uutta vuotta! Kiva nähdä nassu siellä postauksien takana... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin! Ja nyt tämä nassu menee taas piiloon:)

      Poista
  16. Ihanan iloisia aamulenkille lähtijöitä, tosi hyvä kuva :)
    Musta ei kyllä saisi aamulla noin pirtsakkaa kuvaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meillä aletaan vastaavasti siinä kuuden aikaan illalla olla ihan unikunnossa, eli ei iltakekkereitä ja edustuskuvia siellä kiitos:D

      Poista
  17. Mikään ei tee niin hyvää parisuhteelle kuin yhdessä nauraminen. Oikein iloista alkanutta vuotta teille kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä niin totta! Kiitos, nauruntäyteistä vuotta myös sinulle:)

      Poista
  18. Ihanan pirteitä ja freesejä olette! Kuvasta välittyy aito onni <3 Kiva saada kasvot sulle ja kauniilta näytät, ei näy yövalvomiset ja aikaiset aamut susta :)
    Mun uuden vuoden lupaus oli alkaa pitää blogia. Katsotaan, mitä tulee :) Saa käydä kurkkimassa :)

    Onnea ja rakkautta tähänkin vuoteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Iina kauniista sanoistasi! Ja hyvä lupaus sulla, lähdenkin tästä heti kurkkimaan:)

      Poista
  19. Jos jotain lupaisin, ja sitä en oikeasti tee, se olisi jotain tyyliin: muista ottaa rennosti;)
    Mukava kuva teistä aattoaamuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin hyvä lupaus, laitan tuon korvan taa ensi vuotta ajatellen! Luulenpa, että meillä joudutaan taas silloin kirjaamaan salalupaukset:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig