tiistai 4. maaliskuuta 2014

Herkutellen

Pulkkamäkeä tai ei, onneksi laskiaispullista voi nauttia kelissä kuin kelissä. 
Kuvan pullat on leivottu tällä ohjeella.
Herkullista laskiaistiistaita siis!

10 kommenttia:

  1. Ilosta laskiaistiistaiaamua kammarista ! Juu tännään herkutellaan töissä hernarilla ja nisulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kohta on naistenpäivä ja pitää taas leipoa ja herkutella lisää. Rankka viikko tiedossa:D

      Poista
  2. Leivontapuuhissa täälläkin kun ei tuo mutamäenlasku oikein houkutellut. Onpahan koulusta tulijoilla komiat tuoksut vastassa ulko-ovella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse muistan vieläkin tuon fiiliksen, kun koulupäivän päätteeksi pääsi pullantuoksuiseen kotiin. Ihan parhaimpia muistoja!:)

      Poista
  3. Voi kääk, nyt on joka suunnassa kuvia niin herkullisen näköisistä pullista, että kai tässä joutuu itsekin leipomaan kun vaan ehtisi! Onneksi mulla ei ole niin tarkkaa noiden päivien kanssa, voin hyvin syödä laskiaispullia juhannuksena ja Runebergin torttuja syyskuussa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan turhaa rajoittaa herkkuja yhteen tiettyyn päivään:) Just laskiaissunnuntaina mietin, että mansikka-aikaan pitää ehdottomasti tehdä uusi satsi "laskiaispullia". Kermavaahtoa, makeita mansikkasiivuja, päiväkahvit auringossa, aah!

      Poista
  4. Herkullisen näköisiä pullia. Kyllä tekisi mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkulta maistuikin, kermavaahto ja hillo ei petä:D

      Poista
  5. Uijui, mitä pullia! Maistuisi kyllä mullekin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täällähän niitä olisi ollut tarjolla! Ei muuta kuin päiväkahville:)

      Poista