torstai 25. syyskuuta 2014

Ufoja ja supervoimia

Edellisen "Kevättä rinnassa" otsikon nähtyään ystäväni Maija epäili, että blogini sekosi kuvaongelmien jälkeen lopullisesti. Toinen (ja mielestäni lähemmäksi osunut) vaihtoehto oli, että minä olisin seonnut. Voin vain kuvitella, mitä Maija tuumii tämän postauksen otsikoinnista. 
Aloitetaan niistä ufoista. Kokeilin tänä kesänä valkoista kesäkurpitsaa, jota siemenpussissa myös ufokurpitsaksi tituleerattiin. Vastustan ruoalla leikkimistä, mutta nämä kyllä kasvatin koristelumielessä. 
Ufokurpitsat ovat mielestäni hirmuisen kauniita, toivottavasti saan ne pysymään hyvinä pitkään! Tarkoituksella korjasin satoa eri kokoisina. Näistä saisi hauskat koristeet vaikkapa sadonkorjuujuhlaan tai Halloween-pöytään. Pitänee tosin käyttää ainakin yksi kurpitsa ruoanlaittoon. Tuli nimittäin mieleeni, että tällaista valkokuorista raastetta lapset tuskin huomaisivat nyppiä ruoasta pois.
Sitten niihin supervoimiin. Taas tuli todistettua, että päättäväistä naista ei pysäytä mikään. Inspiraation iskiessä mikään sohva ei ole liian raskas, kaappi hankala tai pöytä liian vaikean mallinen siirrettäväksi. Jos on päättänyt saada vaikkapa puun mahtumaan autoonsa, niin sehän mahtuu! Ja se mahtuu nyt, eikä joskus viikon päästä, kun mies pääsisi peräkärryn kanssa auttamaan.
Eiköhän nuo mullat penkistä (ja katosta!) ihan hyvin lähde... Eli terveisiä Viherpeukaloiden alennusmyynnistä!
SHARE:

14 kommenttia

  1. Onpa kauniita ufoja! Tuollaisiahan pitäisi kokeilla:)
    Kauniita syyspäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania!
    Mä olen monesti miettinyt kurpitsojen kasvatusta ja ehkä ensi kesänä nakkaan pussin siemeniä "kompostikasaan" ja katson mitä tuleman pitää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samalla periaattella nämäkin nakattiin kasvamaan:) Ensi kesään siis!

      Poista
  3. Joo, kyllä sun jutut alkaa kuulostaa aika arveluttavilta:-D mutta ihan mielettömiä kurpitsoja!

    Mullakin on supervoimia, tosin vaan puoliksi: tungin äskettäin autoon jotain, jota en sitten saanut pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuollaiset supervoimat on siinä mielessä rasittavia, että niistä jää aina kiinni miehelle:D Mutta muuten tämä kyllä herätti monta kysymystä, taidankin palata vielä asiaan...

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Miehelle ilmaisin asian näin: "mukavan kokoisen rungollisen syreenin"... Lisäksi vähän hortensiaa, vähän lisää syreeniä, perennoja. Eli leutoja kelejä olisi tilauksessa! Ja sitä penkin puhdistusainetta. Oli nimittäin myös lapset ja lastenistuimet kyydissä, harmillisesti tilaa viemässä:D

      Poista
  5. Mahtavia!

    Mulla oli kolme koristekurpitsan taimea keväällä. Niistä selvisi "harnentajilta" yksi jostain sain kolme ehkä 6 cm halkaisijaltaan olevaa pyöreää ja tylsää minikurpitsaa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli pari koristekurpitsan taimea, mutta niistä tuli tosiaankin paljon tylsempiä! Ufokurpitsaa on käsittääkseni myös keltaisena. Ensi keväänä messuostoksille siis?:D

      Poista
  6. Tosi upeita!
    Muo aina syksyisin harmittaa kun en oo kasvattanut kurpitsoja. En jotenkin keväällä edes muista ajatella niitä. Nyt täytyy pistää kalenteriin oikein muistutus; kasvata kurpitsoita!!!

    Juu, noita supervoimia on täälläkin joskus nähty. Henkilöautoon mahtuu yllättävän isojakin puita ym. mukavaa. Mutta joskus ois hyvä malttaa odottaa miestäkin apuun...nim.merkki "Verhotangot 11 vuotta hieman vinoon kiinnitettyinä"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jännä, miten ne supervoimat ilmenevät vain tietyissä tilanteissa:D Tai näin mies ainakin mulle väittää.

      Kurpitsat on kivoja, koitapa nyt rustata se muistutus kalenteriin!

      Poista
  7. Kurpitsat ovat kyllä niin upeita koristeina ja nuo valkoiset tuota vaaleansinistä vasten ovat kuin pitsiä tai piparkakkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muoto oli kyllä tosi veikeä ja näyttävät hauskoilta melkeinpä missä vaan:)

      Poista

Blog Design Created by pipdig