torstai 12. maaliskuuta 2015

Kevätfiiliksissä ja arvonnan voittaja!

Aurinkoisia terveisiä kesähuoneesta! Tänään meilläkin vihdoin porotti niin upeasti, että kesähuoneessa saattoi hetken kuvitella olevansa kahvilla kesken puutarhatöiden. Ikkunasta toki näkyy vielä lumen peittämä nurmi ja räystäistä kuuluu iloinen tip-tip. Mutta siis että valoa, aurinkoenergiaa, fiilistelyä, kevätkuumetta. I-h-a-n-a-a ! 
Fiskarsin puutyökalusetin voittaja on nyt selvillä. Numeroin blogiin, Fb-sivulle sekä sähköpostitse jätetyt arvat ja annoin random.orgin hoitaa loput. Onnettaren suosikiksi nousi: 
Mieluinen arvonta siis mukana. T:Leena Etelä-Pohjanmaalta
Lämpimät onnittelut voittajalle! Laitatko Leena yhteystietosi minulle osoitteeseen kaneliajakardemummaa(at)live.fi, niin saadaan upea palkintosi matkaan.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja ihanan aurinkoista loppuviikkoa!

SHARE:

12 kommenttia

  1. Ihana kevät <3 ja nämä sinun kuvat on aina niin kauniita, en kyllä käsitä missä sinä mitään kuvauskoulutusta tarvitset ;) saatat saada pian asukkaan tuonne puutarhamökkiin, se on niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukas se sanoikaan, että nälkä kasvaa syödessä..? ;) Ja tiedätkös mitä, minä uhosin perheelle muuttavani kesähuoneeseen heti ilmojen lämmettyä. Se on nimittäin ainut paikka, missä meillä on sitä harmaata lautalattiaa! :D

      Poista
  2. Yhdyn Teijan sanoihin, sinun kuvat on aivan ihania <3 :)

    VastaaPoista
  3. Voi, näyttääpä ihanalle!
    Onnea voittajalle :)))

    VastaaPoista
  4. Onpas kaikkia söpöjä ja ihania värejä ja sävyjä :-)

    VastaaPoista
  5. Joo, tämä meidän kesähuone on tällainen söpöstelyhuone:) Ei tainnut appiukko turhaan kutsua tätä "miniän leikkimökiksi" :D

    VastaaPoista
  6. Voi, kun herkulliset värit ja keväinen tunnelma!
    Kyllähän jokaisella miniällä ja anopeillakin pitäisi tuollainen leikkimökki olla. Mun (tyttären vanha) ´leikkimökkin` sisustaminen jäi vähän vaiheeseen viime kesänä, mutta tänä kesänä aion tehdä siitä ihanan kesähuoneen. Meillä vaan säilytetään siellä talvella kesäkalusteita, mikä viivyttää harmillisesti sen käyttöönottoa näin keväisin.
    Oikein aurinkoista ja ihanaa viikonloppua kesähuoneeseen ja ulos! :)

    VastaaPoista
  7. Jälleen kerran niin kauniita, keväisiä kuvia! Meillä ei ole ollut muutamaan päivään lumesta enää tietoakaan. Vielä kun putsaisivat kävelytiet hiekasta niin johan kelpaisi! :)

    VastaaPoista
  8. Aurinko saa kyllä ajatukset surraamaan ihan eri tavalla kuin nuo harmaat päivät. Minä aloin haaveilla brunssista sunnuntai-aamupäivänä, kun aurinko kääntyy parveketta lämmittämään :)

    VastaaPoista
  9. Oi, ihanan keväisiä kuvia :)
    Tänään oli ihana lenkkeillä kun aurinko lämmitti mukavasti kasvoja, ihana kevät <3

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig