maanantai 30. maaliskuuta 2015

Terveisiä Kevätmessuilta!

Messuilin kahtena päivänä. Onneksi, sillä nyt ehdin kiertelyn ja kuvaamisen lisäksi kuunnella myös mielenkiintoisia luentoja. Oli asiaa sipuleista, puutarhan trendeistä, mukana kulkevasta puutarhasta, luomuviljelystä lavatarhassa. Toki messuilla oli paljon paljon muutakin, mutta kaikkeen ei kaksi päivää riittänyt.

Messuhallissa ihastuin Varax-osaston esillepanoon. Kauneuden lisäksi tarjolla oli kivoja ideoita ja veikeitä oivalluksia.
Kotipuutarha-lehden osastolla oli mukavan harmoninen tunnelma.
Messuilla näkyi paljon nyt niin trendikästä seinäpuutarhaa ja kerroksellisuutta, sekä valtavasti yrttejä!
 Päällimmäiseksi mieleen jäi kuitenkin värikkyys.
Oikealla Kauniisti Kotimainen, vasemmalla Kivikangas.
Tässä minun unelmapuutarhaani: kutsuva riippukeinu (jossa ehtisi myös loikoilla!), kasvit kauniisti laatikoissa ja valtavasti kukkia. 
Kasvulaatikot Strömsö.
Messuilta löytyi jokaiselle jotakin, oli runsasta ja romanttista.
 Oli keveyttä ja kodikkuutta,
Vasemmalla olevat tuotteet Luhta Home Garden.
 herkkyyttä ja hempeyttä.
Vasemmalla Huone Ett Rum, oikealla Platagen.
Käytännöllisyyttäkään ei ollut unohdettu. Erityisen iso plussa ja kiitos kuitenkin osastoille, joissa oli otettu lapset huomioon. Leikkipaikoilla sai oikeasti leikkiä!
Messutunnelmien keskeltä muistuttelen vielä lippuarvonnasta, jossa voittona messulippupaketit sekä Turkuun että Tampereelle. Arvonta-aika päättyy huomenna tiistaina 31.3. klo 24. Voit osallistua arvontaan täällä.

Mukavaa alkuviikkoa!

SHARE:

23 kommenttia

  1. Minäkin kävin messuilla, ¨ja tuli nyt mieleen että ihan parasta olisi ollut juuri noin - käydä kahtena päivänä siellä. Ei millään kerennyt kiertää kaikkea kuin pintapuolisesti, oli aikaa vain nelisen tuntia. Mutta onneksi otin kuvia ja katselen eri bloggaajien otoksia lisäksi, hienoja kuvia Marialta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aikaisemmin ollut koko perheen kera (virhe), pari tuntia yksin (virhe). Tämä oli kyllä loistoratkaisu! Tosin aina ei ole mahdollista nautiskella ajan kanssa. Nyt yritin ottaa siitä kaiken irti! Ja vielä bonuksena muiden blogipostaukset näin jälkikäteen:)

      Poista
  2. Kiva ku laitoit kuvia tosta Varax-osastosta, mä en harmikseni huomannut tuollaista osastoa ollenkaan.
    Mukavaa viikon alkua myös sulle! Meillä sataa lunta... Blääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta täälläkin on satanut ja lisää tulee. Blääh tosiaan! Varax-osastolla oli myös se väärin päin oleva pyykkiteline, sen taisitkin bongata? Osasto oli jännästi molemmilla puolilla seinää ja ensimmäisellä kerralla ohitin tuon ihanan seinän. Onneksi oli aikaa kierrellä uudestaan!

      Poista
    2. Voi, mä menin vaan sieltä pyykkitelineen puolelta. Mulla on siis jäänny yks käytävä ihan väliin.

      Poista
  3. A lot of cute inspirations! I love the plant hangers! Thank you! Here, I am still waiting for better weather to work in the garden, finally.
    It's very windy, rainy and cold for days and days. At the same time last year everything was already flourishing. That's crazy. Best regards, PillePalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Well, we´re having lots of snow at the moment, unfortunately! So looking forward to get a chance to work in the garden. We already had a glimpse of spring, but it´s all gone now. But I guess it´s the same every year. Too anxious waiting for spring! :)
      Greetings,
      Maria

      Poista
  4. Ihanat kuvat :) Oli kyllä mieluisat messut, jopa mies innostui kiertelemään ja tarttui pariin esitteeseenkin! Nyt on pää täynnä ideoita taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäsitte! Mulla tarttui esitteiden lisäksi mukaan pari minttua (muun muassa...), mutta ne taisi pikkuisen paleltua kotimatkalla. On vaan niin kovin vaikeaa pitää itseään aisoissa tuollaisessa paikassa! :D

      Poista
  5. Kivoja, inspiroivia kuvia. Ihania ideoita varmasti löytyi messuilta. Minä puolestani tyydyn blogien messutarjontaan. Pärekorit ovat ihania ja riippukeinu olisi mukava meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kaikkea en ehtinyt nähdä messuilla minäkään, vaikka kaksi päivää kiertelin. Sen olen nyt muiden messupostauksia lukiessa huomannut. Onneksi messutarjonta jatkuu blogeissa! :)

      Poista
  6. Ihania kuvia ja värejä. Ja olit bongannut sellaisiakin juttuja mitä itse en pikakierrokselle ehtinyt nähdä. Kivoja ideoita kyllä tarttui mukaan messuilta täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri tuossa kirjoitin Leenalle ihan samaa! Että kaikkea ei näköjään huomannut, vaikka ajan kanssa kiertelinkin. Mutta nyt kyllä pää pursuaa ideoita, aviomies on taas suuresti kiitollinen tästäkin messumatkasta :D :D

      Poista
  7. Onpa kivoja ideoita! Varmasti oli hyvät messut! Täällä sitä vaan remppailtiin! <3
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minä olisin kyllä iloinen rempastakin:) Mutta tosiaan, oli kivat messut vaikka kaikkea ostoslistalla olevaa en löytänytkään. Tosin jotain saattoi sitten tarttua listan ulkopuoleltakin...:D

      Poista
  8. Oi miten ihana tuo Varax-osaston esillepano, vau!! Kiva katsella kuvia näiltäkin messuilta, laitahan lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän niitä kuvia tuli napsittua melkoinen määrä:) Mutta kun katselin sinun messukuviasi, ihan iski kateus. Ja messumatkakuume! :D

      Poista
  9. Ihanat idearikkaat kuvat! Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos tykkäsit messuideoista:) Vielä kun pääsisi toteuttamaan niitä lumenluonnin sijaan...

      Poista
  10. Riippukeinu on niin kutsuva, ja tuollaisesta Strömsö kasvulavasta aina haaveilen. Onkohan se toimiva....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lavat ainakin näyttivät paikan päällä kovin näppäriltä ja kauniilta. Harmi, ettei ollut edustajaa paikalla, olisi voinut tivata tarkentavia kysymyksiä:)

      Poista
  11. Tule jo kesä!!!!!! <3 Vitsit että mä haaveilen voivani kasvattaa edes salattia meidän terassilla, mutta siihen ei paista kun aamusta aikaseen aurinko, joten ei taida riittää?! Mutta kukkia ja mullan tuoksua, sitä mä kaipaan :) Ihanaa tiistaita, säästä huolimatta :)

    VastaaPoista
  12. Salaatti ei itse asiassa vaadi kovin lämmintä paikkaa. Liian kuumassa siitä tulee usein kitkerää, kun multa pääsee jatkuvasti kuivumaan. Kannattaa siis ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig