sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

First time ever: Päivän asu!

Kerta se on ensimmäinenkin. Tällä kertaa blogissa päivän asu! 
Tai oikeastaan tulevan kesän asu. Kevätmessuilta nimittäin löytyi aivan täydelliset työhousut puutarhaan. Lahkeissa hyvä pituus, polvivahvikkeet osuvat oikeaan kohtaan, säätömahdollisuutta vyötäröllä ja henkseleissä. Moni messuilla käynyt varmasti ihastelikin ruotsalaisen Flora Manufakturin kauniita ja käytännöllisiä puutarhavaatteita. Oli essua, mekkoa, hametta, shortsia, takkia. Kuvan hattukin on sieltä. Tämä on itselleni erityisen tärkeä varustus tulevana kesänä, kun silmäkulman pitkä arpi tarvitsee huolellisen suojauksen. Vielä jäin haikailemaan sinisen hatun perään, se nimittäin kestäisi paremmin multaiset sormenjäljet. Onneksi Flora Manufakturin osasto löytyy myös tulevilta Tukholman messuilta, ostoslistaa jo kirjoittelen.
Toki messuilta tarttui mukaan myös pelargoneja, kuten kuvan Deerwood Lavender Lass.
Lämpimiä puutarhakelejä odotellessa, ei jää puutarhaonni tänä kesänä ainakaan asusta kiinni!

SHARE:

28 kommenttia

  1. Ohimennen juurikin noita lappuhaalareita ihastelin. Oli vain niin kova tungos, ja unohdin sitten palata takaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä kaikkea ihanaa! Niinkuin koko messuilla ylipäätään:)

      Poista
  2. Hyvännäköisessä asussa on hyvä hommailla! 💚 Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä nämä puutarhurin päivän asut ovat sitä sorttia, että ihan mielellään piileksii puskissa:D Mutta nyt kehtaa ottaa vaikka yllätysvieraat vastaan!

      Poista
  3. Tää on kyllä blogistanian paras päivän asu :D Itse mietin, että raskinko raahata lapset sinne Tukholman messuille, kun sopivasti satumme silloin risteilylle. Mutta kyllä kelpaa noin hienossa asussa puutarhassa tonkia.

    Sirkku Pirkanmaalta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, yleensä nämä puutarhabloggaajien päivän asut ei oikein kestä päivänvaloa:D Ollaan monesti vitsailtu, että pitäisi ihan laittaa haaste kiertämään, jotta jokainen voisi paljastaa omat hirvityksensä. Vanhat verkkarit, tuulipuvut jne. Mutta nyt kyllä kehtaa esitellä!

      Kuuleman mukaan Tukholman messut ovat toooosi täynnä ihmisiä ja näytteilleasettajia. Minä jätän kotiin sekä miehen että lapset, ja lähdet naisporukassa!:D

      Mukavaa reissua teille!

      Poista
  4. Onpa kivan näköiset puutarhahaalarit. Ja käytännöllisen oloiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näissä on paljon hyvänkokoisia taskuja. Nuo isoimmat "taskulärpäkkeet" on kiinni vetoketjuilla, eli ne voi ottaa kokonaan irti ja jättää työkalut kotiin kauppaan lähtiessä:)

      Poista
  5. No, nyt se meidän päivän asu postausvyöry alkoi! :D
    Muillekin voin avata vähän...
    Ollaan naureskeltu Marian ja Katin kanssa, ettei me puutarhahörhöt oikein pystytä päivän asuja postailemaan. Tulee oltua puutarhassa aina milloin missäkin rytkyissä. Mutta minäkin kävin ostamassa tuon saman firman housut ja ystäväni osti sortsit. Olisin voinut haluta koko malliston. Housut olivat mielettömän mukavan tuntuiset jalassa. Minäkin suosittelen niitä lämpimästi!
    Ja firmalla on myös nettikauppa, koituukohan se mun kohtaloksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä se Riina lähtee! Tänään nätti asu ja seuraavaksi tuulipuku vuodelta -89:D Nämä on muuten tosiaan ihan mielettömän mukavat jalassa. Samaan aikaan jämäkät ja joustavat. Nyt vaan Tukholmaan tarpeeksi iso kassi mukaan!

      Poista
  6. Voi että miten hienot, noista minäkin olen haaveillut! Nuo on taatusti ilo pukea ja aloittaa työt, kiva kuulla että ovat myös mukavat päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen näitä Instakuvissa jo pidempään ihaillut. Oli kiva yllätys löytää firma Kevätmessuilta. Ja kyllä, voin tosiaan lämpimästi suositella! Ovat mukavat ja käytännölliset. Olin tosi yllättynyt, miten miellyttäviltä housut tuntuivat.

      Poista
  7. Hakkaa kyllä verkkarihuppari-rytkyt kyllä satanolla! ;) Tosi kivat!
    Nostin juuri talvettamani pelargonian kodinhoitohuoneen puolelle. Jännittää kuinka käy, tämä olisi sen kolmas kesä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, toivotaan pelargonille tarmollista kevättä ja pitkää ikää!

      Naapureiden kauhuksi olen tähän asti vetänyt juurikin noissa verkkarihuppari-rytkyissä. He lienee yhtä iloisia uudesta asusta kuin minäkin!:D

      Poista
  8. Polvivahvikkeet on niin paikallaan. Hyvä jos ne vielä jopa hylkivät kosteutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään näitä jo pihahommissa testailin, mutta vielä ei tullut polveiltua. Kunhan maa sulaa lisää, pääsen testaamaan polvivahvikkeet ihan kunnolla.

      Poista
  9. Voi, täydelliset puutarhahousut! ...Miten minulta menikään tuo Flora Manufakturin osasto täysin ohi...?!? Kaipaisin itsekin vastaavanlaisia housuja, varsinkin kevään ja syksyn viileisiin puutarhapäiviin - kesähelteille olen löytänyt täydellisen, vaaleasta farkkukankaasta ommellun, isoilla taskuilla varustellun puutarhamekon.
    Ei enää kauaa, ja senkin voi kaivaa pian vaatekaapista esiin....! :)
    Aurinkoista kevättä sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flora Manufakturin osasto ei ollut suuri, mutta se oli kyllä melkein koko ajan täynnä. Heiltä löytyy myös nettikauppa..:)

      Puutarhamekkosi kuulostaa täydelliseltä! Ei tässä tosiaan enää pitkään mene, kun saa jo kaivaa kevyempää varustusta esiin. Niin ihanaa! <3

      Poista
  10. Onpas ihanat puutarhahousut, kyllä kelpaa nyt puutarhaa hoidella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin:) Vielä kun tarkenisi t-paidalla, alkaisi olla taas kaikki kohdallaan!

      Poista
  11. Kyllä sinun nyt kelpaa puuhailla kivoissa housuissa :) Löytyisköhän mulle mammaversio näistä? x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjontaa oli niin monipuolisesti, että hyvinkin saattaisi löytyä mammaversio:) Ja näissäkin oli säätömahdollisuutta vyötäröllä ja henkseleissä. Toivottavasti mahtuu siis myös kesän grillikauden jälkeen:D

      Poista
  12. Mulla jäi kyseinen osasto täysin väliin. Haahuilin messuilla ympäri ämpäri ja sen vuoksi jäi varmaan puolet näkemättä. Omat työvaatteet eivät kestä päivänvaloa.

    VastaaPoista
  13. Ompas hieno asu ja paljon taskuja kaikille tykötarpeille.Yleensä minä pidän kaikkein huonoimpia vaatteita puutarhahommissa,ne eivät kestä päivänvaloa.

    VastaaPoista
  14. Siis noi on niin mageet! Kävin myös hypistelemässä:) Olipa kiva tavata pitkästä aikaa, nähdään taas<3

    VastaaPoista
  15. Voi olispa pitänyt säästää omat " lappu farkut" jotka olivat muodissa ties kuinka kauan sitten! Varmaan mukavat jalassa. Nyt vaan pitää odotella että kevätmessut saapuvat tännepäin.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig