maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kuvakollaasi Kevätmessuilta

Messut on messuilta ja kivaahan siellä oli, kuten aina. Ihania ihmisiä, hauskoja tapaamisia, tiukkoja kysymyksiä, tarpeellista tietoa.
Vihersisustaminen oli vahvasti läsnä, kuten olettaa saattoikin. Ja tietenkin myös ne vakikojut, yhtenä näistä pelargoneja myyvä Peltosen Puutarha. Joka on muuten täältä meidän kulmilta.
Kotipuutarha-lehden osasto oli mahtavan runsas ja edusti ehdottomasti messujen parhaita paloja.
Messuilla on tietenkin aina erikoisuuksia (suosittelen lämpimästi kokeilemaan banaanin kasvatusta kesäterassilla!) sekä tsiljoonittain tulppaaneja. Ihan joka sävyyn.
Ja löytyihän sitä pakollista romuromantiikkaa ja sitruspuut myös. Joista siis molemmista kovasti pidän.
Yleiskoristelualueella korostui metsäinen tunnelma. Näitä kukkivia puita on aina ihana nähdä tähän aikaa vuodesta.
Messujen kauneimman osastokokonaisuuden muodostivat bloomingday, Espoon maali ja tapetti sekä Pakilan kukkatalo.
Parolan Rottinki edusti "haluan ihan kaiken" -messutarjontaa. Niin ihania ja kotoisia juttuja henkareista lähtien.
Innostunutta ja sormia syyhyttävää odotusta herätti toukokuussa avattava GardenLiving Viherstudio lifestyle-myymälä. Olen jo niin matkalla ostoksille!
Messujen vaikeimmin löydettävä osasto oli Bo LKV, mutta sinnikäs etsiminen kannatti. Tarjolla oli tyylikäs osasto, inspiroiva lehtiuutuus ja hyvät kahvit.
Messuilla oli myös kauniita kattausideoita ja aivan ihania kukkaprinttejä. Parhaimmat kortit, julisteet, purnukat ja purkit tarjosi Mosa Interiors äärimmäisen iloisen ja hyväntuulisen palvelun kera.
Makeimmat naurut puolestaan sai Willab Gardenin osastolla, jossa Versoja Vaahteranmäeltä -blogin ihana Riina hauskuutti yhdessä sanavalmiiden myyjien kanssa. Ja plussana tietenkin hieno ja idearikas osasto.
Nyt lähden kiertämään muiden messupostauksia. Vaikka messuilin kahtena päivänä, toisten postauksia lukiessa huomaan aina ohittaneeni jotakin mielenkiintoista. Onneksi niihin pääsee tutustumaan vielä blogien kautta.

Hyvää alkanutta viikkoa!

SHARE:

22 kommenttia

  1. Kiitos messukierroksesta näin blogin kautta! Mukavan näköisiä juttuja ja kasvivalintoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollos hyvä vaan! Blogikierrokset on siitä mukavia, että ne pääsee tekemään ilman tungosta:)

      Poista
  2. Tässä pääsi hyvin messutunnelmaan. Ihania juttuja olitkin bongannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ja tosiaan, kaikkea ihanaa löytyi tänäkin vuonna.

      Poista
  3. Multa jäi tuo Bo LKV kokonaan näkemättä, nyyh, ihanan näköinen ja jos vielä kahvi oli hyvää niin olisi pitänyt osata perille:) Kiitos kuvista, aina kiva katsoa toistenkin messuotoksia ja tosiaan siis huomata mitä on missannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasi se jäädä näkemättä meiltäkin, vaikka kovasti etsittiin. Instassa olin nähnyt kuvan enkä antanut periksi ennenkuin löydettiin. Tosin piti kääntyä ihan info-tiskin puoleen.

      Poista
  4. Kiitos kuvaterkuista! :) Ihaniin ja aikalailla samoihin juttuihin olit kiinnittänyt huomiota, kuin minäkin. Minultakin tosin jäi tuo Bo LKV:n osasto kokonaan näkemättä. Täytyy yrittää muistaa se ensi vuonna.
    Oli hauskaa taas nähdä ja jutskailla ihana Maria, ja luulen että mukava rupatteluhetki Willab Gardenin osastolla oli myös vierailijoiden ansiota. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli niin hulvaton meno siellä, että väkisin tarttui vierailijoihin! :D

      Poista
  5. Kiitos sinulle, itsekin kävin messuilla mutta aikani oli kovin rajallinen enkä todellakaan päässyt "koluamaan" joka nurkkaa vaikka olisin halunnut. Onneksi pääsen täydentämään messukokemustani teidän toisten blogeissa - joitakin kohtia en ollut ollenkaan huomannut mutta kokemuksena oli hieno, ja sitä tunnelmaa en itse ainakaan osannut vangita kamerallani. Tarkoitan muunmuassa sitä ihanaa heleänvihreää koivikkoa, ja toinen oli laajan vesiaiheen hämyinen tunnelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä blogit ovat tosiaan hyviä täydennyskierroksia, vähän kuin pääsisi uudestaan messuille:) Minä luulin kolunneeni joka nurkan, mutta jälkikäteen taas huomaan että pari kivaa juttua jäi "sokeaan kulmaan".

      Poista
  6. Kiitos kun laitoin kuvia tänne, ihania kaikkeja kukkia ja muutakin mukavaa katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla oli kyllä kaikkea kivaa ja pari juttua tarttui mukaankin:)

      Poista
  7. Olipa kiva, että laitoit Hesan messuista kuvia. En päässyt tällä kertaa sinne, kun olin Tukholmassa Nordiska Trädgårdar -messuilla. Siellä meni pää pyörälle ja kuvia tuli napsittua rapiat 800 kpl. Noista banaaneista tuli mieleen, että niitä näkyi myös Turun puutarhamessuilla yleiskoristelualueella. Sellaisia naisen korkuisia :) Voisi olla aika cool parvekkeella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin jo ihastelemassa messukuvia, aah ja wau! Ruotsalaiset ne osaa, aina vaan:)

      Minulla on parina kesänä ollut banaani terassilla, ja se tosiaan kasvaa aikamoisiin mittoihin jopa yhden kesän aikana. Sen talvettaminen on ollut vähän haastavaa. Onneksi olen aina saanut napattua siitä banaanivauvan, ja terassieksotiikka on taas ollut turvattu:)

      Poista
  8. Kotipuutarha-lehden osasto oli minustakin tyylikäs ja siellä oli messujen mukavimmat kaksoset esittelemässä lehteä.

    VastaaPoista
  9. Samoja suosikkeja, kuten sitruspuut löytyi minultakin :)
    Pitääkin kokeilla banaania ulkona!

    VastaaPoista
  10. Olipa kaikkea ihanaa, tosi ihanaa ja upeat kuvat kerrassaan! Minäkin seikkailin Tukholman messuilla, joten nämä Helsingin messujen postaukset ovat mukavaa luettavaa ja katseltavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähdenkin tästä täydentämään Tukholman messufiiliksiä blogistasi. Tänä vuonna ne messut jäivät väliin, mutta ensi vuonna ehdottomasti taas sinne!

      Poista

Blog Design Created by pipdig