perjantai 5. toukokuuta 2017

Pienen tilan keittiöpuutarha

Toukokuu on vihdoin näyttänyt parhaita puoliaan. Auringon ja lämmön myötä tulee into sisustaa terassia ja parveketta. Kesäkukkien lisäksi pieneen tilaan voi perustaa kokonaisen keittiöpuutarhan: perunoita, herukoita, yrttejä, tomaatteja. Oikeastaan lähes mitä tahansa.
Kasvaako sinun parvekkeellasi tänä kesänä munakoisoa, maissia vai mansikoita? Löydät vinkit pienen tilan keittiöpuutarhaan Kauppakeskus Veturin blogista täältä.


Mukavaa viikonloppua!

SHARE:

8 kommenttia

  1. Ainakin yrttejä laitan kasvamaan.Kasvihuoneeseen sitten tomaattia ja kurkkua.Kasvimaalla onkin mansikkamaa valmiina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun päästäisiin noista yöpakkasista, niin voisi aloittaa tosihommat! Kävinkin juuri ihastelemassa terassiasi, lasitettu terassi haaveena täälläkin:)

      Poista
  2. Minulla on pieni kasvimaa, johon tulee salaattia, persiljaa, tilliä ym perusjuttuja. On niin mukava kun voi aamulla käydä nappaamassa kasvimaalta salaatit aamiaiselle. - Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, aivan parasta! Ei mene enää kauaa, vaikka ensi viikon säätiedotus vähän mälsältä näyttääkin. Onneksi ainakin nyt paistaa aurinko, voimaannuttavaa sunnuntaita siis!

      Poista
  3. Mukavaa viikonloppua sinullekin :) ihanan näköinen blogi sinulla <3

    VastaaPoista
  4. Viime kesänä kokeilin lehtimangoldia laatikkokasvatuksessa yrttien ja chilin lisäksi. Se kasvoi hyvin ja lehdet ovat kauniita, sopivat myös silmän iloksi. Tomaattia kasvatan hyvin pienimuotoisesti kasvusäkeissä ja satoa tulee mukavasti. Voi, kun säät alkaisi lämmitä ja saisi aloittaa istutustyöt. Kun alkuun pääsee, ei malta millään lopettaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanalta kuulostavat kasvatuksesi! Mangoldi on kyllä tavattoman kaunis kasvi. Olen laittanut sitä ja lehtikaalia joskus myös perennapenkkeihin, tuovat ryhtiä ja näyttävyyttä kukkien keskelle:)

      Niitä lämpimiä kelejä tosiaan odotellessa, sormia syyhyttää jo melkoisesti!

      Poista

Blog Design Created by pipdig