torstai 27. helmikuuta 2020

Kevät ja krookukset

En kestä! Ensimmäiset krookusmättäät on pongattu. Voi sitä tunnetta, kun kävelet muina miehinä ja yhtäkkiä tupsahdat keskelle keväistä paratiisia. Hyvä kun en alkanut itkeä ilosta!
Olin muutamaa aamua aikaisemmin autolla ajaessani nähnyt lupaavan etelärinteen, joka pakkasyön jälkeen kimalteli aamuauringossa täynnä hentoja krookuksen nuppuja. Täällä on aivan valtavasti kaneja, joten mietin kyllä, ehdinkö nähdä krookuksia kukassa.

Pari päivää myöhemmin pakotin lapset kukkakävelylle ja siellähän ne meitä odottivat, suloisesti kevätaurinkoon kurkotellen.
Näin itseni kirmaamassa krookuspellossa hameenhelmat liehuen. Teini kuvaisi täydellisiä kevätkuvia ja kaikilla olisi kivaa. Tosiasiassa minä makasin jalkakäytävällä (koska tokihan näin matalat kukat on kuvattava maan tasosta). Lapset juoksivat kiljuen pakoon, sillä krookusmättäistä kuului äänekäs surina. Minä yritin huudella perään, että tulkaa nyt ihastelemaan, nauttikaa tästä tuoksusta ja kevään äänistä! Ihan sain yksinäni huudella.


Päätän krookusraporttini näihin kuviin ja tunnelmiin. Lisää kevätsekoilua on varmasti luvassa! Erityisesti tuolla Instagramin puolella, sillä olen yrittänyt kunnostautua Storyn kanssa. Siellä useammin Amerikanarkea iloineen ja suruineen.


Oikein ihanaa loppuviikkoa ja helmikuun viimeisiä päiviä!


SHARE:

7 kommenttia

  1. Voi miten hieno krookusmeri, tuollaisen kun joskus saisi omaankin pihaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa haaveilen <3 Krookukset olivat ihanasti vallanneet koko etupihan nurmialueen ja vähän jo naapurinkin puolta:)

      Poista
  2. Voi ihanuus! Tuollaisen krookusmeren kun joskus saisi omallekin pihalle!

    VastaaPoista
  3. Oi että! Kyllä tuota näkyä kelpaa ihastella. <3 Ei tässä voi kuin toistella muiden perässä, että minäkin haaveilen tuollaisesta krookusmerestä omassa puutarhassa. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Aah ja ooh, miten ihana näkymä! <3

    VastaaPoista
  5. Teillä on kevät jo niin pitkällä siellä. Aivan ihania krookuksia. Täällä on vielä pakkaskelit, ja hiihtolomat pyörivät juuri pohjoisen ihmisillä. Harmittaa tuo koronavirus, että oma matkustaminen on lomalla kovin vähäistä, kun ei uskalla ottaa riskiä pöpön saamiseksi.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig