perjantai 8. heinäkuuta 2022

Itkettävän ihanaa

Edessä on varsinainen juhlamaraton-viikonloppu! Tänään suuntaamme konserttiin, huomenna juhlistetaan kultahäitä ja sunnuntaina pääsemme synttärijuhlille. Myös oma äitini olisi täyttänyt tänä viikonloppuna pyöreitä. Maljaa kohotellaan siis myös pilven reunalle.

pionikimppu-kerrotut-pionit

pionikimppu-juhlat

Pionit jos mitkä johdattelevat juhlatunnelmaan. Nämä kermakakkumaisen täyteläiset, hempeän väriset ja muutenkin ihan täydelliset kukat ovat suorastaan itkettävän ihania! Voisin tuijotella terälehtien muodostamia kuvioita ja kerroksia tuntitolkulla. Tässä kimpussa on sekä 'Sarah Bernhardt' että 'Festiva Maxima' kiinanpioneja. Enemmän todellakin on enemmän. Sininen maljakko tuo sopivasti särmää muuten niin hempsukkaan värimaailmaan.

kesäjuhlat-pionit

Koko henkeäsalpaava pioniaika meinasi mennä ohi viime viikolla sairastetun koronan vuoksi. Korkea kuume ja kova helle saivat pysymään sängyssä, ja samaan aikaan puutarhan kuningattaret kukkivat hurjaa vauhtia. Vielä näitä onneksi riittää maljakkoon, kun sateetkaan (joita siis ei olla saatu) eivät ole piiskanneet painavia kukkia.

kiinanpionit-kukkakimppu
Juhlavalmistelujen keskeltä huikkaan oikein ihanaa ja kukkaisaa viikonloppua! Ja tuijottelen vielä hetken näitä kerrottuja unelmia.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig