tag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post3615058848570764192..comments2024-03-01T07:36:12.116+02:00Comments on Kanelia ja kardemummaa: VaahterasiirappikakkuMaria / Kanelia ja kardemummaahttp://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-63947055237042047122019-12-22T18:20:03.547+02:002019-12-22T18:20:03.547+02:00Tämä on ihan paras vaahterasiirappikakku <3! Jo...Tämä on ihan paras vaahterasiirappikakku <3! Joka joulu pitää pyöräyttää tällainen :). -Henna-Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-8234647046882664162016-04-26T09:33:48.209+03:002016-04-26T09:33:48.209+03:00Oi, kuullostaapa mehevältä! :)Oi, kuullostaapa mehevältä! :)Siiri / Pilkettä-blogihttps://www.blogger.com/profile/01816949433928425815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-5647415223729391262014-11-28T13:06:22.663+02:002014-11-28T13:06:22.663+02:00Ja paistoajasta piti vielä sanoa: riippuu niin kov...Ja paistoajasta piti vielä sanoa: riippuu niin kovin uunin tehosta ja kakkuvuoan koosta, mikä on juuri se sopivin paistoaika. Eli mitä isompi vuoka (ohuempi kakku), sen lyhyempi aika.Maria / Kanelia ja kardemummaahttps://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-16097817619929873032014-11-28T13:04:33.710+02:002014-11-28T13:04:33.710+02:00Nyt on pakko todeta, että edellisestä tämän kakun ...Nyt on pakko todeta, että edellisestä tämän kakun leipomiskerrasta on sen verran aikaa, etten oikein muista millainen tuo pinta oli. Pinta voi toki olla heti paiston jälkeen vähän rapsakka, mutta pitäisi pehmetä kakun jäähtyessä. Jos sinusta tuntuu, että pinta pääsi kärähtämään, voit "kuoria" tuon pinnan pois ja tehdä vaikka tuplamäärän kuorrutetta. Ei varmasti kukaan huomaa mitään:DMaria / Kanelia ja kardemummaahttps://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-24689979221174174532014-11-28T12:50:38.478+02:002014-11-28T12:50:38.478+02:00Kiitos! Kuuluuko kakun olla aika kova pinnalta? Ta...Kiitos! Kuuluuko kakun olla aika kova pinnalta? Tai ehkä paiston pikkasen liikaa :) Unohtui uuniin hetkeksi ja oli siellä noin 53 min.<br />-TiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-24937811480205905832014-11-27T20:54:38.506+02:002014-11-27T20:54:38.506+02:00Hei!
Itse nostaisin kakun pöytään aikaisemmin, ma...Hei!<br /><br />Itse nostaisin kakun pöytään aikaisemmin, maut pääsevät mielestäni paremmin esille. Oikein mukavaa juhlapäivää!:)Maria / Kanelia ja kardemummaahttps://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-61450857023716616142014-11-27T19:57:16.661+02:002014-11-27T19:57:16.661+02:00Moi! Tein juuri tämän kakun synttäreille lauantaik...Moi! Tein juuri tämän kakun synttäreille lauantaiksi ja mietinkin nyt onko kakku parempaa jääkaappi kylmänä vai nostanko pöydälle aikaisemmin? :-) <br />-TiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-12672120225395963302014-11-18T14:21:19.187+02:002014-11-18T14:21:19.187+02:00Rakastan vaahterasiirappia yli kaiken, tää kakkure...Rakastan vaahterasiirappia yli kaiken, tää kakkuresepti vaikuttaa aivan ihanalta! Kokeilulistalle menee :)Heavenly bakingshttps://www.blogger.com/profile/09864942277605190331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-28315922551961355352013-07-01T16:25:44.713+03:002013-07-01T16:25:44.713+03:00Tää oli ihan mielettömän hyvää! Kesän suosikkikakk...Tää oli ihan mielettömän hyvää! Kesän suosikkikakku <3Jennihttps://www.blogger.com/profile/04218924892514263276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-18692296869625175922011-10-24T21:59:37.398+03:002011-10-24T21:59:37.398+03:00Joo, niissä ei ole taidettu sokerissa ja rasvassa ...Joo, niissä ei ole taidettu sokerissa ja rasvassa säästellä! Aitoa jenkkikamaa:) Tästäkin vähensin sokerin määrään suomalaiseen suuhun tutummaksi.Maria / Kanelia ja kardemummaahttps://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-73160619495491811432011-10-24T21:05:18.334+03:002011-10-24T21:05:18.334+03:00Tää Saran kahvikakku on ihan huippu! Täytyiskin jo...Tää Saran kahvikakku on ihan huippu! Täytyiskin joskus kokeilla sun kuorrutteella.. mulla on se Saran kirja missä tää ohje, sisältää muitakin syntisen hyviä reseptejä :D<br /><br />terkuin Anna :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-29857954567082018072011-10-23T15:21:04.422+03:002011-10-23T15:21:04.422+03:00Taitaa olla jonkin sortin kansallisleivonnainen Ka...Taitaa olla jonkin sortin kansallisleivonnainen Kanadassa, monine muunnoksineen. Sieltäpäin tuon kuorrutteenkin nappasin. Mutta joo, suosittelen kokeilemaan!:)Maria / Kanelia ja kardemummaahttps://www.blogger.com/profile/01040447225460647190noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2450068540398578150.post-17423378026410945762011-10-23T13:12:09.310+03:002011-10-23T13:12:09.310+03:00Onpa jännä kakku, en olekaan törmännyt tällaiseen ...Onpa jännä kakku, en olekaan törmännyt tällaiseen aiemmin. Salettiin hyvää, tätä(kin) täytyy testata!Puutarhapörriäinenhttps://www.blogger.com/profile/13519911876412585751noreply@blogger.com