ABOUT

Kanelia ja kardemummaa -blogini syntyi vuonna 2011. Kuten nimikin viittaa, se oli aluksi leivontapainotteinen. Blogin nimen varastin pienen tyttäreni itsekeksimästä laulusta. Sen kertosäkeessä hoilattiin monen monta kertaa "kanelia ja kardemummaa!". Sanoista tuleva mielleyhtymä oli kotoisa, lämmin ja leppoisa. Aivan kuten toivon bloginikin olevan.

Hankittuani myöhemmin puurunkoisen kasvihuoneen blogi alkoi nopeasti painottua puutarhaan, erityisesti keittiöpuutarhaan. Rakastan yhdistellä hyöty- ja koristekasveja. Myönnän visuaalisuuden menevän lähes aina käytännöllisyyden edelle. Minun onnenhetkeni puutarhassa löytyy aamuauringon lämmittämästä kasvihuoneesta, jossa tuoksuu kypsälle tomaatille ja makean mausteiselle basilikalle.

Bloggausvuosien aikana rakas harrastus on vähitellen muuttunut työksi. Puutarha, bloggaaminen, kirjoittaminen, kuvaaminen ja monenlainen sisällöntuotanto haastavat ja innostavat minua päivittäin. Kanelia ja kardemummaa -blogi on edelleen ikiomaa temmellyskenttääni. Täällä aihepiirit vaihtelevat puutarhasta pullaan ja kirpputorilöydöistä kesähuoneeseen.

Ota yhteyttä: kaneliajakardemummaa (at) live.fiSHARE:

2 kommenttia

Blog Design Created by pipdig