sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Twinkle, Twinkle, Little Star


Nyt on tähtivalot ikkunoissa, tosin käyttö on vielä hillittyä. Ensimmäisenä adventtina sitten rävähtää, jouluvalot koko komeudessaan!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania nämä sinun jouluiset postaukset!
  Meillä on myös aloitettu hyvissä ajoin joulun odotus kun viime vuonna meni koko joulu ohitse muuton ja töiden vuoksi. Tänä vuonna on vapaata eikä mitään ylimääräistä stressiä (en enää ikinä halua muuttaa "jouluksi uuteen kotiin") niin voi 100% keskittyä siihen itseensä :) Tähti on ollut ikkunassa jo yli viikon. Glögiä, torttuja, pipareita ja joulusuklaata on kulunut jo paljon. Ihanaa!! Mutta siitä mä oon ehkä hieman huolissani että J on myös vaarallisen hurahtanut tähän jouluhössötykseen... :D

  -Aino-

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvältä! Myös se toinen jouluhörhö:) Ensi vuonna laitatte yhdessä pystyyn joulublogin:D Meillä ei todellakaan voi puhua miehen hurahtamisesta, mutta jotain edistystä kyllä on tapahtunut: sain nimittäin työreissulta tuliaisiksi ison kasan joululehtiä!

  VastaaPoista
 3. Hei, löysin blogiisi tänään ja ihastuin sen raikkauteen; mukavia kuvia ja hyviä tekstejä. Ruoka ja leivontaohjeet ovat kiva lisä :)Löysin monta kokeilemisen arvoista reseptiä. Rauhallista joulun odotusta.Terveisin Tampereen "tyttö"

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiva että löysit tänne, lämpimästi tervetuloa! Ja kiitos kauniista sanoistasi:) Oikein mukavaa joulun odotusta myös sinne Tampereelle!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig