tiistai 8. toukokuuta 2012

Lilac Love

Syreeni on ehdottomasti alkukesän ihanimpia kukkijoita. Herkkä, runsas, hurmaavan tuoksuinen. Vielä pitää kuitenkin odotella ja nautiskella kuvaterapiaa. Mutta kohta, ihan kohta..!Kuvat: 1&2
       3
       4
SHARE:

11 kommenttia

 1. Sireeni on myös minun lempikukka..mutta se ei oikein maljakossa kauaa kestä, jotkut sanovat että se pitää laittaa kuumaan veteen, niin säilyy kauemmin.. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, tuoksu tuntuu tänne asti. Ihan kohta noita voi poimia maljakkoon, ihana kesä.

  VastaaPoista
 3. Olin justiinsa tulossa kommentoimaan että sireeni on todella ihana, mutta miten sen sais kestämään maljakossa edes hetken nuupahtamatta? Mutta jospa joskus kokeilis tota kuumaa vettä.. :)

  Meillä leikattiin aika rajusti sireenejä, saa nähdä kuinka käy kukinnan (=raaskiiko yhtään ottaa maljakkoon)...

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista! Odotan myös kovasti sireenin ohella tuomen kukintaa, siinä on huumaavan ihana tuoksu.

  VastaaPoista
 5. Mä odotan myös vaikka isoa syreeniä ei vielä omalla pihalla olekaan. Pienen taimen viime kesänä istutin. Onneksi niitä on täällä kaikki vanhat pihat väärällään.

  VastaaPoista
 6. Ihana syreeni! Sisälle ei meillä valitettavasti pääse koska mieheni vihaa syreenin tuoksua, voin onneksi nuuhkutella sitä keittiön ikkunasta ja ihastella ikkunan läpi.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa terapiaa :) Meillä kans yks syreeni puska joka kyllä vihreyttä kasvattaa ja isoja lehtiä , mutta kukinta hieman vaisuhko...joku väärä ainesosa maassa ?

  VastaaPoista
 8. Oi, ihania syreenikuvia!! Tein juuri oman kuvapostaukseni Photo A Day haasteeseen syreenistä, mutta vasta silmuilla olevasta :)

  Meidän pihassa on vielä niin nuoria taimia, että ei oikein tahdo malttaa leikkoa maljakkoon asti, mutta niiden tuoksu on kyllä ihanimpia asioita maailmassa ja kyllähän nuo myös näyttävät ihanilta!

  Nimimerkillä ai miten niin syreeni fiksaatiota @ http://therearelilactrees.blogspot.com/ ;)

  VastaaPoista
 9. Oi miten kauniita kuvia!
  Minäkin odottelen jo kovasti että syreenit alkavat kukkimaan. Meillä kasvaa yksi syreeni pihassa, mutta ajattelin istuttaa niitä lisää kun ovat niin kauniita.

  VastaaPoista
 10. Tuo Hannelen kuuma vesi vinkki pitää ehdottomasti testata! Eikös se perusneuvo ole, että mitä puisempi varsi, sen kuumempaa vettä? Että siinä mielessä tuon luulisi toimivan. Miten en olekaan ennen älynnyt kokeilla!

  Olen myös kuullut, että mitä isomman (paksumman) oksan ottaa, sen paremmin se säilyy. Mutta meidän pihan syreenit on vielä niin nuoria, ettei niistä kovin paksuja oksia saa. Onneksi puskia on tullut istutettua useampi ympäri pihaa. Että jos vaikka yhden oksan jokaisesta:)

  Koivukujan Riikka: meillä syreenit kasvaa niin hitaasti, että taitaa olla useampikin ainesosa pielessä!:) Mutta on ne niiiiin ihania<3

  VastaaPoista
 11. Takapihaltamme kaadettiin suuri syreenipuurykelmä, että ihan itketti! Vanhahan tuo jo oli mutta kuinka kauniisti se kukkikaan jokainen vuosi <3
  Etupihallamme kasvaa kitukasvuinen moinen, onneksi olen saanut naapurilta luvan taittaa oksia hänen syreenistään. Yksi lempikukistani <3

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig