maanantai 26. marraskuuta 2012

Tonttuparaatin jalanjäljissä

Viime vuonna joulutunnelmaan virittäydyttiin Trierissä. Tänä vuonna, noh, vähän lähempänä. Tytär oli mukana kaupungin joulunavauksessa ja pääsimme ihan koko perhe mukaan. Pikkumiehen ensimmäinen kaupunkireissu ja heti tapahtumien ytimessä!
Kotona kaivettiin joulukoristeet esiin, viriteltiin joulu- ja adventtikalenterit valmiiksi, pääsin jopa aloittamaan kuusiköynnöksen tekoa. Se, saanko köynnöksen jouluksi valmiiksi, onkin sitten jo ihan toinen juttu...
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kivalta näyttää. Mekin oltiin katsomassa oman kaupungin joulun avaus paraatatia ja lapsset olivat ihan riemuissaan. Minulle paljon joulutunnelmasta tulee juuri noiden lasten riemun kautta.
  Kiva muuten että jaksat postailla vaikka kätesi on siellä varmasti täynnä töitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän joulu on ihan erilaista aikaa lasten kanssa. Tuskin sitä itsekseen tulisi mentyä ihmettelmään joulupukkia ja tonttulakitettuja hevosia. Tai ei ainakaan kehtaisi olla ihan siellä eturivissä:D

   Yritän postailla silloin tällöin, bloggailu on virkistävää vaihtelua ihanaan, mutta ah niin aikaavievään vauva-arkeen. Mahtis homma että jaksatte kommentoida, vaikka vastaaminen on tällä hetkellä mitä on.

   Poista
 2. Mua harmittaa, kun ei huomattu mennä katsomaan jouluparaatia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta nyt vaan ahkerasti kiertämään joulumarkkinoita ja -myyjäisiä, ihana tunnelma on niissäkin. Jos vielä saataisiin jopa sitä lunta!

   Poista

Blog Design Created by pipdig