sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Järjestystä

Lastenhuoneiden pintaremontteja seurasi perusteellinen siivous, kun kaikki (myös kiinteät) huonekalut irrotettiin ja siirreettiin toisaalle. Tavarat tyhjennettiin pahvilaatikoihin, saunan lauteille, vanhempien makuuhuoneeseen... Viime päivät suunta on ollut takaisinpäin, tosin melko rajun karsinnan kera. Ja hattua täytyy nostaa eskarilaiselle: tytär on huomattavasti parempi luopumaan tarpeettomasta tavarasta kuin äitinsä!

Tyttären huoneessa on säilytystaso, jonka koreihin mahtuu paljon tavaraa. Ostin hauskat mustat metallikyltit, joihin voi kätevästi kirjoittaa / piirtää liidulla.
Nyt oikea lelukori löytyy vaivatta.
Taustalla näkyy tyttären valitsema tehosteseinäväri, Tikkurilan Y370 (Capri). Aikas räväkkä vai mitä? Sen rinnalla Ball-seinävalaisimen "turkoosi" näyttää kyllä ihan perussiniseltä. Pikkuneidin valinta tämäkin.
Seiniltä puuttuu vielä hyllyjä ja tauluja. Haaveilen sängyn yläpuolelle laitettavasta String Pocket-hyllystä, mutta emme ole ihan vielä päässeet yhteisymmärrykseen väristä.
SHARE:

14 kommenttia

 1. Ihana väri tuo Capri! Ja mitenhän sitä saisi tätä omaa huushollia alkuunkaan noin järjestelmälliseen kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjolla oli pinkki, lilaa ja vaikka mitä, mutta tämä oli selvä valinta:)

   Poista
 2. Ihanan värinen seinä ja lamppu, sopivat kivasti yhteen :) Voi kunpa meilläkin jo toimisi jonkinlainen järjestys noiden lelujen suhteen... taitaa olla ettei 3-vuotiaasta saa järjestelmällistä, jos hän ei sitä luontaisesti ole ;) Mulla olisi tuollaisia kylttejä ylimääräisenä, tietysti voisin piirtää niihin legon kuvia, vauvatarvikkeita jne. Ties vaikka neiti innostuisikin järjestelemään. Kokeilun arvoinen juttu ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli aikaisemmin ihan perusmuovilaatikoita legoille, barbeille yms. Laitoin jokaisen laatokon kylkeen ison kuvan sisällöstä, helpotti leikkien siivoomista ja kavereidenkin kanssa lelut menivät oikeille paikoille. Tai ainakin sinne päin:)

   Poista
 3. Kaunis sävy seinässä ja valaisin sopii ihanasti sen kanssa! Nuo kyltit näyttävät käteviltä. :) Meillä neiti on onneksi tullut äitiinsä ja pitää huolen, että oikeat lelut menevät oikeisiin laatikoihin. Tuollaiset kyltit voisivat olla meilläkin toimivat, kunhan neiti hiukan kasvaa. Kiva idea! :)

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuollaisista kylteistä saattaisi kyllä hyötyä eniten meikäläinen...:)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vähän jännitti, mutta tytär on onneissaan. Ja äitikin tyytyväinen.

   Poista
 5. Ai että kun tykkään tämänkaltaisesta järjestelystä! Meillä on kans tapana lajitella lelut koreihin ja laatikoihin. Lajittelua varten Siirin huoneessa on valkoisia koreja ja puna-valkopilkullisia laatikoita. Ihanat nuo mustat lätkät koreissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niissä kylteissä äidin tekstit kauaa säilyneet, mutta samapa tuo onko niissä kuvia vai tekstiä, jos tavarat kuitenkin löytävät paikoilleen:)

   Poista
 6. Tosi kiva toteutus. Ne pikkulaput olivat kivat ja tykkään muutenkin mustasta pienenä lisänä lasteen huoneessa. Seinän väri oli aivan ihana. Minun makuuni ei ollenkaan räväkkä. Olen sutinut itsekin turkoosit seinät lapsille ja tykkään tosi paljon. Se pikku lamppu oli muuten tosi kiva myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenhuoneessa kaikki värit on sallittuja:) Ja siellä uskaltaa kokeilla sellaistakin, mitä ei esim. heti olohuoneeseen räväyttäisi.

   Poista
 7. Nuo korit on kyllä kätevät, kun ne syö niin paljon tavaraa. Meidän pojan huoneessa on niitä myös. Ja olen joskus tuumaillut, että tuollaiset pienet kyltit tms. ois kivat, joista voi lukea, että mitä mikäkin kori sisältää. Siinä on vaan yksi mutta. Ne ei pysy järjestyksessä kuin silmänräpäyksen tuollaisen viisivuotiaan pojanviikarin huoneessa... siellä ovat iloisesti sekaisin pikkuautot, dinot, legot ja tiesmitkäukkeilt... ;D

  Mut tulipa järjestelyvimma tästä postauksesta! Kiitti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samoja koreja myös eteisessä, niihin mahtuu monet pipot ja lapaset. Ja järjestelyvimat on hyvästä! Tosin niitä tulee itselleni niin harvoin, että sillon on otettava ihan kaikki irti:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig