tiistai 6. tammikuuta 2015

Kevättä?

Mainitsinko jo, että täällä odotetaan kevättä..?
Kyllähän minä tiedän, että nyt on talvi, kaikilla mittapuilla. 
Mutta silloin kun pakkanen paukkuu nurkissa, koti kylpee valossa. Ja kun taas notkahdetaan plussalle, lumet sulavat nopeammin.
 Ihan win-win tilanne siis, mahtavaa!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Ihanan pirteää keltaista! Voi kyllä minäkin niin jo kevättä odotan, ja samalla nautin näistä pakkaspäivistä. Samansuuntaisia ajatuksia siis täälläkin :) OIkein hyvää loppiaista sinulle!

  VastaaPoista
 2. Oma mieleni toimii luonnon mukaan. Se rytmittää mukavasti arkea ja varsinkin tässä vaiheessa kevään odotusta. Samalla kaikki kevättä enteilevät tapahtumat: Ihan kohta saa leipoa runebergintorttuja ja laskiaispullia, venemessut ovat merkki keväästä (vaikka oma paattimme onkin vain pieni peräprutku), talviloma, sitten ihan pian onkin jo pääsiäinen :).

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että muitakin kevättää, tekisi niin mieli laittaa keväisempää ilmettä sisustukseen. Ihana keltainen, täydellinen tyyny, mistä noita saa? Hyvää kevään odotusta <3

  VastaaPoista
 4. Just näin! Täällä ihan samoilla fiiliksillä.

  VastaaPoista
 5. Ihana keväinen tunnelma. Tulppaanit todella tuovat kevään. Tätä kuvaa katsoessa voi unohtaa ulkona paukkuvan pakkasen!

  VastaaPoista
 6. Ihanan pirteä keltainen! Tässä haikeana mietin pitäisikö meidänkin koti pikkuhiljaa riisua punaisesta.

  VastaaPoista
 7. Oo kun tuli raikas fiilis näistä kuvista! Tosi kaunista!

  VastaaPoista
 8. Oi mikä ihana keltainen!!!!! Iski kevät huuma!

  VastaaPoista
 9. Ihana keväinen keltainen! Totta tosiaan, heti on kevät ajatuksissa, kun ulkona paistaa aurinko ja päivät pitenevät, joskin vain minuuttien verran:-)

  VastaaPoista
 10. Ihana keväinen postaus! Ihan kuin aurinko olisi alkanut paistamaan! <3

  VastaaPoista
 11. Ihan samat tunnot, kevät on kovasti mielen päällä. Kalenteri vaan näyttää jotain muuta... Onneksi se on joka tapauksessa edessä, meni siihen hetki tai toinenkin. Ja onneksi meillä on kaikki ihanat kevätkukat, alkaen nyt tulppaaneista!

  VastaaPoista
 12. Ja teillä on auringonpaistetta sisälläkin;)

  VastaaPoista
 13. Olipa ihanan keväiset kuvat ja tuo keltainen oli vaan tuossa tilassa niin kaunis vaikka itse en osaa oikein tuota väriä käyttää!! Ihanaa pirteää pakkas keskiviikkoa sulle :)

  VastaaPoista
 14. Oi, miten ihanan kaunista, raikasta ja keväistä!!! Kyllä täälläkin jo se kevät on mielessä, sitä kohti mennään :)))

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig