torstai 12. helmikuuta 2015

Kuukauden kuva ja arvontamuistutus

Helmikuun kuvassani on nyt vähän huijauksen makua. Kuukauden kuvissa oli tarkoitus valita yksi otos, johon tiivistyy sen kuukauden fiilis. Ja tässä on ympätty kaksi kuvaa yhteen.

Mutta jotenkin tämä kuvastaa helmikuun kahtiajakoisuutta niin hienosti. Vasta viikko sitten lunta pyrytti kerralla valtavat kinokset ja keli oli kauneudessaankin harmaa. Nyt olemme saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta ja plusasteiden tuomista sulosoinnuista. Räystäät on laulaneet iloiseti tip-tip-tip ja katolta sulava lumi on rymissyt vauhdilla alas.
Kuukauden kuva: Helmikuu
Myös kasvihuoneen toinen puoli on jo lähes sula ja lumeton. Ovikin aukeaa taas. Talvi tuskin oli vielä tässä, mutta viime päivien keli toi ihanan tuulahduksen keväästä sekä toivoa malttamattomille.

Muistuttelen tässä samalla kivasta lehtiarvonnasta, jonka arvonta-aika päättyy huomenna perjantaina, 13.2. klo 24. Palkintona siis Kotipuutarha-lehden neljän numeron määräaikaistilaus. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, käy jättämässä puumerkki itsestäsi tänne!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanat aamunaurut sain tuosta sun talokuumejutusta! Voi appiukko-parkaa!!! Mun ystävä remontoi juuri vanhaa taloa kolmatta vuotta ja hänen isänsä on hermoromahduksen partaalla... Mutta tuollaisia kuvia ei saisi levitellä täällä blogissa, huokaus...
  Ihanaa aurinkoista päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se appiukko pelkää, että hän joutuu ikuiseen remonttikierteeseen miniän unelman kanssa. Appiukon lempilausahduksia näet on "kyllä uusi on aina uusi!". Tässä asiassa ollaan siis "hieman" eri linjoilla:D

   Aurinkoista viikkoa Nonna!

   Poista
 2. Just tuollainen helmikuu on ollut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näyttää jatkuvan. Tänään täällä yli 20 astetta pakkasta, hrrr!

   Poista
 3. Haa, meilläkin aukeaa kasvihuoneen ovi taas. Ja onneksi niin, muuten olisi jäänyt eilen pihan hiekoittamatta. Joku fiksu ihminen (minä siis) oli varastoinut pistolapion kasvariin. Jonka ovi jäätyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut samanmoinen fiksu ihminen monen tavaran suhteen:D Onneksi nyt on vapaa pääsy kasvihuoneeseen!

   Poista

Blog Design Created by pipdig