sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Rakas Joulupukki

Rakas Joulupukki,

Toivon joululahjaksi maailmaanrauhaa. Ja valkeaa joulua koko Pohjolaan.
Jos nämä ovat hankalia toteuttaa, niin minulle kelpaa myös tunnelmallinen vanha pappila lankkulattioineen ja lasikuisteineen, mielellään jonkin puhtaan järven rannalta.
Kuva: www.opkk.fi
Jäin hiljattain kiinni valehtelusta tarkkasilmäiselle ja hyvämuistiselle sukulaiselleni. Uhosin nimittäin kesäkuussa, miten viimeistään puutarhakauden loputtua palaan intoa puhkuen Fustratunneille ja olen loppuvuoden entistä parempikuntoisempi ja venyvämpi. 
No, jos nyt ihan pilkkua viilataan, niin puutarhakausihan ei varsinaisesti ole vielä ohi. Ainakaan täällä meillä päin Suomea, vihreyden ja sulan maan keskellä.  
Olen koittanut muistaa yksilövalmentajani Marjan opetukset keväältä. Korsettilihakset, tasapuolisen kropan käytön, hyvän ryhdin, pään asennon, oikeanlaisen hengityksen. Mutta olen selkeästi laiskuuteen (ja korkkiruuviasentoon) taipuvainen ilman omaa piiskuria. 
Joten jos lähes kaikkia muita maailman urheilulajeja kokeillut aviomieheni vielä pohtii joululahjaideoita, niin Fustrasetti olis kiva. Parasta olisi tietenkin päästä fustraamaan yhdessä, sillä yksilöohjauksen lisäksi myös pariohjaus on mahdollista. Mutta lapsenvahti säännöllisesti? Ei se joulupukkikaan ihan kaikkeen pysty!
Fustraan tutustuu parhaiten varaamaalla ajan näytetunnille. Täällä Kouvolan seudulla Fustratunteja tarjoavat  Lady Line ja Easy Fit. Lähimmän Fustra-toimipisteesi  löydät täältä.


Ihan jo jännittää, minkä toiveen pukki toteuttaa!

Tekstikuvat löydetty Pinterestin kautta.
* Blogiyhteistyö
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kaksi ensimmäistäkin toivetta riittäisi.
    Eilisessä Finlandersin ja Seinähullujen Joulukonsertissa näytettiin, mitä on tämän joulun lumet = avattiin ns. kolikkokukkaro ja ripautettiin sisältö = lumi saatesanoin; tässä on tämän vuoden joululumet (...yhyy)

    VastaaPoista
  2. Valoisaa joulua sulle ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig