tiistai 12. joulukuuta 2017

Joulupaniikki?

Eilisellä pikkumiehen lääkärireissulla tuli kulutettua penkkiä sen verran, että sitä ehti mietiskellä kaikenlaista. Kuten että jouluaatto on ensi viikolla. KÄÄK! Miten ihmeessä tässä näin pääsi käymään?? 


Ilmassa oli jo orastavaa paniikkia. Mutta kuunnellessani tavattoman reipasta ja äärimmäisen positiivista pikkupoikaa (joka todellakin oli ansainnut kaikki 7  hoitohenkilökunnalta saamaansa tarraa) totesin, että joulu tulee joka tapauksessa, panikoin tai en.


Kotiin päästyämme laitoimme joululaulut soimaan, koristelimme kotia ja unohdimme hetkeksi työ- ja tehtävälistat. Pikkupojan pistojälki toisensa perään unohtui laatikosta kaivettujen tonttujen myötä. Tänä(kin) vuonna joulun ruisleivät ja limput ostetaan kaupasta, joulusiivous ei ulotu joka nurkkaan ja unohdan "pakollisten" lahjojen pähkimisen.


Olemme jouluna koko perhe yhdessä, mitäpä sitä oikeastaan muuta tarvitsee?

Leppoisaa jouluun valmistautumista!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Kyllä se joulu sieltä tulee, ei hätää <3 Pienelle potilaalle paranemisia. pistokset ovat aina tosi kurjia!

  VastaaPoista
 2. Juulu tulee vaikka ei tekisi mitään sen eteen. Pääasia on se yhdessäolo ja rauhoittuminen. Mukavaa tiistaita ja pikkumiehelle paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Samoilla ajatuksilla täälläkin joulua odotetaan <3

  VastaaPoista
 4. Ei vitsi kuinka suloinen pikkumies <3 Paranemisia! Muista kun alkaa paniikki iskeä. Viime jouluna iski tännne oikein urakalla, joten otin opiksi ja tänä vuonna on vain perhe tärkein, eikä se miten joku on ojennuksessa.

  VastaaPoista
 5. Mä en ymmärrä, miten tänä vuonna kaikki menee kuin pikakelauksella. En meinaa ehtiä mukaan...
  Mutta samoilla ajatuksilla täälläkin mennään joulua kohden. Haluaisin keskittyä olennaiseen, hössötyksen sijasta. Joulussa ei tosiaan loppujen lopuksi tarvitse kuin rakkaat ympärille, sillä ilman heitä ei hienoinkaan joulukoti tuntuisi yhtään miltään.
  Pikkumiehelle hatunnosto reippaudesta ja äidin tsemppauksesta! ;)

  VastaaPoista
 6. Totta, joulu tulee ilman paniikkiakin. Ja, tärkein että pikkumies on tai tulee kuntoon, ei siivouksella yms ole mitään väliä. tsemppiä pikkumiehelle! <3

  VastaaPoista
 7. Asiat tärkeysjärjestykseen ja paniikki pois :D Helpottaa kummasti.

  VastaaPoista
 8. Minullakin meni joulujärjestelyt uuteen 'uskoon', joulu tulee joka tapauksessa - joulu on tunnelma, herkkuja voi hyvällä omallatunnolla ostaa kaupasta ja kukapa viitsisi kaapissa joulua viettää, ehtii ne siivoamaan sitten kevätauringon myötä - ehkä :D

  Pikkumiehen vointi on tärkein asia ja terveys suurin lahja! Ihania jääkukkia teillä!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä pikkupotilaalle!
  Kyllä se joulu tulee ilman panikointiakin.
  Isänpäivänä syötiin pieni jouluateria ihan kaupan laatikoilla, hieman itse maustaen. Hyvää oli, vaikka aina olen itse tehnyt kaikki jouluruoat😊

  VastaaPoista
 10. Ei anneta paniikille valtaa! Kukaan ei kuole nälkään jouluna, vaikka ei leipois tai rustais kaikkea mahdollista. Ne pari, kolme päivää menee nopeaa.
  Leppoisaa olemista!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig