tiistai 9. huhtikuuta 2019

Kevätmessut 2019, messuterveisiä

Koko viime viikko meni Helsingissä ja siitä suurin osa Kevätmessujen parissa. Joten tässä vielä messuterveisiä! Pääsimme Versoilevan porukalla toteuttamaan yhden malliparvekkeista yhteistyössä K-Raudan kanssa. Meillä oli näppimme pelissä myös K-Raudan messuosastolla.
 "Urbaani parvekepuutarha on kaupunkiviljelijän parveke, jossa kasvaa sulassa sovussa hyöty- ja viherkasveja. Suojaisa soppi on kuin vihreä keidas keskellä kaupunkia."

Parvekkeelle suunnittelemamme herkullinen värimaailma osui ja upposi meikäläiseen, tätä oli niin huippua tehdä! Vaikka parveke oli monella tapaa runsas, kokonaisuus pysyi silti harmonisena.
Parvekkeen takaseinän taiteili Kati Jukarainen. Se ja alakuvan ruosteiset Echo-ruukut (jotka oikeasti ovat kevyttä muovia!) taisivat herättää eniten kyselyjä. Nuo ruukut ovat kyllä aivan mahtavat, värejä löytyy harmaana ja ruosteisena ja kokoja useampaa erilaista. Niin kevyet kantaa ja siirrellä. 
Lisää kuvia ja ykistyiskohtaisempaa tietoja malliparvekkeesta löydät Versoilevan artikkelista täältä.
Löytyi väriä toki muistakin kuudesta malliparvekkeesta. Kuvista ensimmäinen on "Nuoren fiilisvihreän diy -parveke oleskeluun ja tuunailuun" ja toinen "Kotoisa keidas". Ihanaa, kun väreillä uskalletaan revitellä!
Ei Kevätmessuja ilman tulppaanitykitystä ja kukkivia koristekirsikoita. 

Kukat vetivät muutenkin puoleensa. Floristimestari Saija Sitolahti antoi ihania vinkkejä ja kimppuideoita sekä Ideapuutarhan ohjelmalavalla että Otavamedian osastolla. Niin herkullisia värejä!
 Viherkasvit ja ruoste jatkavat voittokulkuaan. Puutarhaetsivien osastolta löytyi molempia. 
Itselläni jäi hampaankoloon kaivelemaan HUONE Ett RUM:in huonelehmus. Kuva eivät tee oikeutta kasvin keväänvihreälle väritykselle. Kyseinen osasto on muutenkin aina täynnä ihania ideoita ja inspiraatiota, tästä on tullut messujen must-kohde!
Sissareiden eli AJK-Sisustussuunnitelijat ry:n osastolla oli tavattoman kaunis viherhylly. Tämä on ilmeisesti Cobellon mallistoa.
Vaikka tulppaanikausi on jatkunut jo miten pitkään, sykähdyttävät nämä valtavat tulppaanipuntit aina vaan!
Malliparvekkeen ja osaston stailauksen lisäksi saimme toteuttaa K-Raudan osastolle upean kukkaseinän. Toiselta puolen trendikästä korallia ja harmahtavan vihreää, toisella puolella täyteläistä vihreää leikkoa. Tällainen kuvausseinä olisi aivan ihana esimerkiksi häihin!
Pergolarakenteita hyödyntäen osastolle saatiin myös vertikaalinen puutarha. Amppelit täytettiin veikeillä viherkasveilla ja yrteillä, jolloin ilme oli raikas ja moderni.
Täällä toivutaan vielä viime viikon univajeesta, mutta päässä muhii jo miljoona isoa ja pientä messuilta bongattua ideaa. Kunhan vielä saadaan tämä takatalvi käsistä!

Mukavaa viikkoa!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Arvaapa kuka nappasi huonelehmuksen:) Kerron sitten saanko kasvamaan ja pysymään vihreänä...

  VastaaPoista
 2. Oi ihanuus. Pääsisinpä itsekkin joskus messuille, mutta kun asun niin kaukana. Mutta on kyllä sitten mukava kun te jotka olette paikanpäälle päässeet ,jaatte kokemuksen meidän kanssa kuvina. Kyllä tulee jokainen kuva tarkasti tutkittua, ettei jää varmastikkaan mikään pienikään asia huomaamatta.
  Olisin liittynyt blogisi lukijaksi, mutta olin jo joskus aiemmin liittynyt.
  Liitin kuitenkin blogisi minun blogi luetteloon.
  Aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinne, täällä on kunnon takatalvi.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunista ja ihania kuvia messuilta.
  Toivottavasti yöllä sataneet lumet sulavat pian pois ja lämpö palaa takaisin. Päästään jatkamaan vikonloppuna aloitettuja haravointeja sekä muita pihajuttuja.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig