Asiaa parsasta nyt Versoilevan uusimmassa artikkelissa. Löydät sieltä myös helpon ja nopean parsareseptin. Näin alkukaudesta tykkään itse nauttia parsan simppelisti valmistettuna, sesongin edetessä kikkaillaan sitten enemmän. Pääset artikkeliin tästä linkistä.
sunnuntai 28. huhtikuuta 2019
Parsa - kevään herkku
Parsakausi alkaa olla parhaimmillaan. Kaupoista tätä kevään kuningatarta on saanut jo jonkin aikaa ja eilen näytti kurkistavan ensimmäiset versot myös omasta parsapenkistä. Ihan meinasi herahtaa kyynel silmäkulmaan onnesta ja riemusta!
Asiaa parsasta nyt Versoilevan uusimmassa artikkelissa. Löydät sieltä myös helpon ja nopean parsareseptin. Näin alkukaudesta tykkään itse nauttia parsan simppelisti valmistettuna, sesongin edetessä kikkaillaan sitten enemmän. Pääset artikkeliin tästä linkistä.
Asiaa parsasta nyt Versoilevan uusimmassa artikkelissa. Löydät sieltä myös helpon ja nopean parsareseptin. Näin alkukaudesta tykkään itse nauttia parsan simppelisti valmistettuna, sesongin edetessä kikkaillaan sitten enemmän. Pääset artikkeliin tästä linkistä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Parsaa on täällä syöty lähes päivittäin, niin hyvää ja maistuu koko perheelle!
VastaaPoista