perjantai 31. toukokuuta 2019

Akkujen latausta

Päivittelin jo eilen Instagramiin, että koko kevät on ollut aika haipakkaa ja stressaavaa aikaa. Sekä työ- että kotirintamalla. Paljon muutoksia, huolta, vastoinkäymisiä ja miljoonan kohdan muistilistoja. Eilen koitti pitkästä aikaa vapaapäivä, jolloin heitin sekä aivot että to do -listat narikkaan ja vain olin. Kylläpä se teki hyvää!
Olen ihmistyyppinä sellainen, että pakon edessä selviän pitkiäkin aikoja vähällä unimäärällä. Kun tehdään niin tehdään ja levätään myöhemmin. Mutta tällä viikolla aloin lähestyä pistettä, jossa univelkaa oli kasaantunut liiaaksi. Kun sen yhdistää yöheräilyihin, aloin jo olla vaaraksi ympäristölle. Muita toilailuni lähinnä naurattivat, mutta itse tunnistin rajan lähestyvän. Kun sitten keskiviikkona sain taas yhden projektin putkeen, simahdin sänkyyn ennen yhdeksää. Ja nukuin putkeen 10 tuntia, nenät kuopuksen kanssa vastakkain. Oli huikea tunne herätä aurinkoiseen kesäaamuun akut latautuneina, ilman herätyskelloa.
Päätin maksimoida fiiliksen ja nauttia helatorstaista täysin rinnoin. En ruksinut tehtävälistalta yhtään kohtaa. Keittiövuoronkin ulkoistin perheen lemppariravintolaan.
Koko päivän vain olin ja ihmettelin, hengittelin syvään, ihastelin puutarhan runsautta. Missä välissä kaikki on ehtinyt ryöpsähtää täyteen kasvuun?? 
En tiedä minne toukokuu oikein katosi, aamulla piti tarkistaa päivämäärä kalenterista monta kertaa. Kyllä, viimeistä viedään!

Ihanaa, kaunista ja rentouttaavaa kesän aloitusta sinulle!


Kuvien kasvit: 2. marjaomenapensas, 3. kuolanpioni 5. lumipalloheisi. 

SHARE:

3 kommenttia

  1. Ehdottomasti pitää levätä välillä! Jos venyttää itseänsä, liian pitkään lepäämättä, se kostautuu myöhemmin. Muista levätä..mikään ei ole niin tärkeätä, kuin puutarhanhoito, eikä sekään ole tärkeää :D ( Kiinassa opiskellessani, olen tämän oppinut :D ) Hyvää kesää <3 Tepa

    VastaaPoista
  2. Minulla oli myös lepopäivä eilen. Haahuilin ympäri puutarhaa, tein pikkuisen puutarhahommia, mutten urakalla. Osasin sysätä kaiken muun ja syventyä auringossa istuskeluun.

    VastaaPoista
  3. Ihanan kesäisiä kuvia :) hyvää kesää toivotellen Suvi

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig