tiistai 28. toukokuuta 2019

Kukkakoruja ja hortensian huumaa

Yhteistyö: Bu.ké
Kun rakastaa kukkia, rakastaa tietenkin myös kukkakoruja!
Bu.ké on suomalainen, kukkakoruja valmistava yritys ja sen takana on korusuunnittelija Mari Ruohomäki, itsekin innokas puutarhaharrastaja. Buké korut valmistetaan aitoja kukkia muotteina käyttäen. Niin ihana ajatus ja toteutus!
Pääsin tutustumaan nähin uniikkeihin koruihin jo aikaisemmin hortensiariipuksen muodossa (siitä löytyy postaus täältä). Riipus on ihanan monikäyttöinen, sillä se istuu yhtä hyvin juhlavaatteiden kuin t-paidankin kanssa. Eikä aikaakaan, kun tiedustelin Marilta löytyisikö riipukseen kaveriksi korvakoruja. Silloin ei löytynyt, mutta nyt löytyy!
Bukén Hydrangea korut ovat näyttäviä mutta samaan aikaan kuitenkin herkkiä. Ne ovat ihanan aidon näköisiä, sillä muottina käytetyn kuivuneen hortensiankukan jokainen juonne on jäljentynyt hopeaan.
Kukkien inspiroimat korut valmistetaan Ekohopeasta, jonka käsittelyssä ei käytetä vahvoja kemikaaleja. Samaisesta syystä korut säilyvät tummumatta normaalia hopeaa pidempään. Ja koska luonto on Bukélle erityisen tärkeää, he lahjoittavat osan jokaisesta myydystä korusta puukatoalueiden uudelleen istuttamiseen. Eli jokainen myyty koru = yksi istutettu puu. Kerrassaan upeaa!
Kukkakorut ovat täydellinen asuste (ja myös lahja!) kesän juhliin. Tyylikkäistä Hydrangea koruista löytyy riipus, korvakorut ja  sormus. Valitse lahjansaajalle mieluisin tai kerää vaikka koko setti! Bukén mallisto on nähtävissä Weecos design-kauppapaikassa täällä.
Buké korujen kaunis ja seesteinen Instagram-sivu löytyy täältä ja Facebook-sivu täältä.

Kukkaisaa kesän aloitusta!


Yhteistyö:
Hydrangea koru / Bu.ké
SHARE:

3 kommenttia

Blog Design Created by pipdig