Näin sadonkorjuuaikaan meiltä löytyy aina kaapista kaupan valmiita marenkikakkupohjia. Niistä saa nopeasti loihdittua näyttävän ja herkullisen kakun.
MARENKIKAKKU
2 kpl valmiita marenkikakkupohjia (kaupan tai itsetehtyjä)
1 prk vispikermaa
1 prk maustettua rahkaa (esim.valkosuklaa-lime)
1 tl vaniljasokeria
marjoja tarjonnan mukaan (kuvassa mansikoita, vadelmia ja mustikoita)
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, mausta vaniljasokerilla. Levitä puolet seoksesta marenkikakkupohjalle, lisää reilusti marjoja. Nosta toinen pohja päälle, tee kuten edellä. Herkuttele samantien!
Haa, löytyihän tämä ohje ;) Yhtäkkiä nimittäin aamulla päähän pälkähti marenkikakkusi, kun pohdin tuleville rippijuhlille gluteenitonta kakkua (vain kahta vierasta varten). Eli tämä on nopea ja helppo toteuttaa (kaiken muun leivonnan lisäksi) ja tulee varmasti syötyä ;) Kiitos tästä! T. Marika
VastaaPoistap.s. pitäisikö ohjeen tunnisteeseen lisätä vielä gluteeniton? ;)