sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Siivouspäivä

Eilen launtaina vietettiin kansallista Siivouspäivää. "Siivouspäivä on kierrätyksen, vanhojen tavaroiden ystävien ja kaupunkikulttuurin uusi juhlapäivä. Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäviksi tai annettaviksi." Meidän pikkukaupungissa siivouspäivämeiniki oli vielä minimaalista, mutta kuuliaisena kansalaisena kannoin oman korteni kekoon. Nappasin nimittäin mukaani jonkun muun siivoamia tavaroita. Ja mies kiittää...
Mutta siis oikeasti, tämä turkoosi, rämä, sinkitty vanha keittiökaappi suorastaan huusi pääsyä kasvariin istutuspöydäksi. Mitä siitä, että siellä on jo varsin toimiva istutuspöytä. Ja viime vuonna mies nikkaroi istutuspöydän myös ulos.
Haaveissa siintää, että joskus ehkä jopa ehtisin kunnostaa tämän, jolloin käyttömahdollisuudet lisääntyisivät huimasti: keittiö, lastenhuone, mökki...
Tuollainen multakauha oli tietenkin ihan pakko hankkia. Johan sitä myyjäkin mainosti, että tässä olisi "sitä antiikkia ja retroa". No mutta, jos kerran kaksi yhden hinnalla!
Vielä en ehtinyt kaappia siivota, teemapäivästä huolimatta. Mutta on se jo nyt niiiiin ihana!

SHARE:

25 kommenttia

 1. No on tosiaan ihana, en tekisi sille välttämättä mitään. Väri on niin kiva.

  Mä löysin puolestani ihan mahtavan tuolin, viidellä eutolla. Ja muutamia ihania vaatteita myös. Siivouspäivä on ihan paras keksintö !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivouspäivä on uusi joulu!:D

   Juuri tuohon väriin ihastuinkin, kaapin etuosalle en tee mitään ellei ole pakko. Ja näillä taidoilla ei ole:)

   Poista
 2. Iik ku ihana. Tutki että "perustukset" on kondikses ja jätä tolleen. Maalaa vasta myöhemmin jos tarvis. Niin mäki tein. Toi passaiski mun kasvihuoneen edellisen kaapiston kaveriks. Mut pitääneeki kokeilla tota yhtä toista kaapia. Kiitti ideasta. :) Mukavaa sunnuntain jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantavat rakenteet on kunnossa, mutta takalevystä puuttuu iso pala. Kaappi on siis hyvin ilmastoitu:) Tuon kun fiksaan (palaa ei ole sahattu mitenkään nätisti...), niin pärjää taas pitkään. Mukavaa sunnuntaita myös sinne!

   Poista
 3. Se todella on! Eihän sun mies voi olla näkemättä sitä. Mustakin tuollaisessa alkuperäiskunnossa on jotain viehättävää. Muutoksia kannattaa tehdä harkiten. Tuntuu että nykyään ihan kaikki maalataan valkoiseksi.Toki kauniita nekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta mahdollisimman vähillä muutoksilla, sopii meikäläisen elämäntapaan:) Tuon rikkinäisen takalevyn lisäksi sinkitty pinta on kalkki(?)tahrojen sumentama. Siihen pitänee jossakin vaiheessa perehtyä. Mutta joo, väriä pitää olla!

   Poista
  2. Ai niin, ja mitä mieheen tulee. Tuli markkinoitua kaappi ehkä vähän huonosti... Laitoin viestiä että soita kun ehdit, jonka jälkeen ilmoitin, että ostin kirppikseltä ihan räsän, ruman ja vanhan keittiönkaapin, enkä vielä tiedä mihin se laitetaan. Se painaakin paljon, on jo maksettu ja pitäisi noutaa. Että pitää ehkä vielä vähän treenata tota pr-puolta:D

   Poista
 4. Ihana kaappi, juuri tuollaisena! Voi miesraukkaa :)

  VastaaPoista
 5. Mahdottoman ihana!!! Ei oo edes todellista, että tuollaisen kesäisen aarteen sait matkaasi! Upeita värejä kuvissasi, mä niin tykkään.

  VastaaPoista
 6. Hieno löytö! Tuo sinkkipäällinen on ihan presiis kasvariin. Hyvä että osallistuit siivouspäivään ja siivosit komeuden talteen :)

  VastaaPoista
 7. Sopii tuohon käyttöön ihan loistavasti - ja samaa sanon minä, että juuri tuollaisena! Kerrassaan kaunis.

  VastaaPoista
 8. Ihana kaappi ja värikin on kiva :)

  VastaaPoista
 9. Ihana kaappi! Teit kyllä hienon löydön, värikin on täydellinen :)

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana löytö,voin ymmärtää että kaappi huusi jotta haluaa tulla kanssasi kotiin...mitä tuohon Pr-puoleen tarvii treenata;)Toisen romu on toisen aarre:)

  VastaaPoista
 11. Mielettömän ihana istutuspöytä - ihan täydellinen :)

  VastaaPoista
 12. Miten upeat kuvat! Tuo kaappi on täydellinen: Älä tee sille mitään.

  nimimerkki
  hulluna turkoosiin;)

  VastaaPoista
 13. Omg, miten kauniita kuvia, tunnelmia ja aarteita. Upea kaappi, wau! Mulle kans :)
  BTW mun blogissa on pari arvontaa käynnissä, tervetuloa ;)

  VastaaPoista
 14. Aivan hirvittämänmielettömän I H A N A N kaapin olet löytänyt, aivan mahtava!! Siinä onkin pohtiminen, mihin se loppujen lopuksi päätyy, itse en tekisi värille mitään, olen niin turkoosin ystävä! :) Mutta miehet, eivät ne ymmärrä noita aarteita ja löytöjä ;)

  VastaaPoista
 15. Voi mahoton miten IHANA kaappi <3 Ja noi istukset!

  VastaaPoista
 16. Ooo, mikä löytö <3 Olisi kelvannut mullekin :)

  VastaaPoista
 17. Hei,
  Kaappi oli löytö ja väri pitää ehdottomasti säilyttää mutta pientä hienosäätöä ehkä vaatii varsinkin jos viet sen sisälle. Olen oppinut, että miehille ei kannata kaikkea infota etukäteen, näkevätpähän kuitenkin myöhemmin.

  VastaaPoista
 18. Ihana on kaappi ja hei, eihän istutuspöytiä voi olla koskaan liikaa ;)!

  VastaaPoista
 19. Hyvin siivottu, tuo on ihan unelma!

  VastaaPoista
 20. Minulta oli ennen postaustasi mennyt ohi koko Siivouspäivä! Toivottavasti sitä järjestetään muutenkin, otan osaa ehdottomasti! Sinun löytösi on todellinen löytö, juuri niitä parhaimpia pelastettavia. Upea!

  ~ Piia Anneli / annelivia

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig