tiistai 17. joulukuuta 2013

My Bucket List

Kerroin tuolla aikaisemmin, että tänä vuonna myös rakas aviomieheni sai joulukalenterin. Luukkujen takaa on tähän mennessä paljastunut elämänviisauksia, mietelmiä, sarjakuvia, valokuvia, rakkaudenosoituksia ja naljailuja. Yhteistä historiaamme ja tulevaisuudensuunnitelmia. Osan Ekaluokkalaisemme on tajunnut, osa on mennyt yli ja kovaa. Ihan tarkoituksella. Itselläni on ollut mahdottoman hauskaa tätä tehdessä, noinkohan maltan lopettaa jouluaattoon?
Aluksi kalenterista piti tulla tyylikkään mustavalkoinen. Mutta kyllä se nyt vaan on niin, että tuollainen sekametelisoppa (syöttötuolit ja ruokalaput mukaanlukien) on enemmän meikäläisen tyyliä. 
 Yksi suosikeistani on tämä, jo heti toisesta luukusta paljastunut:
Aaton luukku on vielä kustin kuljetettavana, joten siitä lisää myöhemmin. Mutta pakko vinkata, että Walldesignin sisustustauluissa ja muissa tuotteissa on postikulut 0€ vuoden loppuun asti!
SHARE:

7 kommenttia

 1. Onpa hauska ja hyvännäköinen, ihana aamunavaus!

  VastaaPoista
 2. Kiva joulukalenteri tosiaan! Oiskohan tun voinut tehdä ihan itselleen? ;) Joka aamu olisi saanut lukea lapun jossa lukee: Olet ihana. Olet kaunis. Olet viisas. Olet tyylikäs. jne... Jokainen meistä kaipaisi pieniä kehuja päivittäin. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kalenteri <3 Walldesignille onkin kohta lähdössä kohta tilaus, sieltä löytyy aivan liikaa kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 4. Tykkään, myös tuollaisesta "sekametisopasta"......tarkoituksella maalasin ruokapöydän tuolitkin kahdella eri värillä...:)
  Kalenteri ON kaunis!

  VastaaPoista
 5. Ihana idea tuo aikuisten joulukalenteri. Itsekin mielelläni avaisin tuollaisia luukkuja, mutta voisikohan miehen ideointikykyyn luottaa..? :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana idea! Lapselle on ollut helppo näperellä päivittäin jotain pientä luukkuihin, mutta aikuisen kalenterin juttuja pitäisi jo vähän miettiäkin. Mutta mikä mahtava ylläri se puolisolle olisikaan, itse ainakin tykkäisin. Saako ideaasi lainata, jos vaikka ensi jouluksi ehtisi..? Hanna

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig