torstai 23. lokakuuta 2014

Kyllä jännitti!

Aamusella oli pakko kurvata kauppaan, kun tiesin Kodin Kuvalehden Joulun tulleen myyntiin. Siellä piti oleman juttua kolmesta jouluun hurahtaneesta blogistista, minä yhtenä mukana. Jännitti kovasti, sillä en ollut nähnyt kuvia etukäteen. Tiesin kyllä, minkä tyyppinen ja kokoinen kuva juttuun tulisi (siksihän tuo niin jännittikin). En ole nimittäin kovin innokas kameran edessä olija.
Voisin vaikka vannoa, että 90 % kuvista olimme tyttären kanssa suoraselkäisiä ja suloisesti hymyileviä. Takaraivossani kaikui näet rakkaiden ystävieni Nizzassa antamat valokuvauksellisuus-vinkit (onnistun yleensä saamaan kuviini tripla-leuan, hevosen hampaat ja järkyttävät naururypyt). 1) ÄLÄ naura, vaan hymyile vienosti. 2) Jos on pakko hirnua, älä ainakaan heilauta päätäsi taaksepäin, vaan nojaudu naisellisesti eteenpäin. Ja muista ryhti! Jep jep tytöt, hyvin meni opit perille.

Itse kuvaussessio  Kodin Kuvalehden kuvaajan Päivi Ristellin kanssa oli varsin ihana. Mikäs sen hauskempaa, kuin pukea pihamökki jouluasuun jo lokakuussa.
Kaivaa koristeita esiin ja käydä kuusimetsällä. Parasta kuitenkin oli, että mies oli hommassa mukana ihan mukisematta. On reppana jo niin tottunut kaikenlaisiin blogihullutuksiin, ettei enää edes kyseenalaista niitä. 
Haastattelu juttuun oli tehty jo aiemmin Mari Karttusen kanssa, eli nyt keskityttiin pelkästään kuviin. Pikkumökin ruudukkoikkunoista avautui "jouluisen" kaunis ja aurinkoinen ruskamaisema.
Se saatiin piiloon pakkasharsolla, tuolla todella monikäyttöisellä peruspuutarhatarvikkeella. Sitä on käytetty meillä sisä- ja ulkojuhlissa,  kesällä ja talvella, ikkunoissa, askartelussa. Niin, ja tietenkin siis puutarhassa.
Ai niin, ja mitä lehden tekstiin tulee. Perheeseemme kuuluu edelleen Rakas Aviomieheni, vaikka hän oli lehden perhekokoonpanosta tipahtanutkin pois. En siis potkaissut ukkokultaa pellolle kesähuoneen valmistumisen jälkeen.

Mukavaa joulun odotusta, se on enää 62 päivää aattoon!


SHARE:

28 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkimassa :)
    Ja höpsis! Tuohan on valloittava kuva ♥

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat kuvat..=)), katsoinkin tuota lehteä eilen ja kyllä se nyt ainakin täytyy käydä ostamassa itselleni..

    VastaaPoista
  3. Oi, täytyykin kurvata kaupan kautta tänään =D Ihana, iloinen ja sympaattinen kuva sinusta. Jotenkin tuli sellainen fiilis, että juuri tuon näköisen daaminhan tätä blogia täytyykin kirjoittaa =D

    VastaaPoista
  4. Tuohan on todella kaunis kuva teistä! :) Mä en ole itse ollut jouluihminen, mutta pikkuhiljaa alan hurahtaa... Varsinkin näiden juttujen vuoksi. :) Ja kaunis on pikkumökin sisustus! Mistä nurkan valosarja on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valosarja on Anno-sarjaa, ostin sen vuosi sitten Anttilasta. Tosin olen nähnyt saman tyylisiä mm. Granitissa ja muistaakseni Clas Ohlsonilla.

      Poista
  5. Oi, pitää käydä ostamassa!

    VastaaPoista
  6. Vitsit että on kyl kivaa jo nähdä jouluisia juttuja, varsinkin lemppariblogeissa. Meil se ei kyl vielä onnistus, et ehkä tos marraskuunpuolella alan pikkuhiljaa hivuttaan sisustusta jouluisemmaksi niin kukaan ei sitä edes huomaa.. :D Tää menee kyl lehtihyllyn kautta tänään, niin tulla tupsahti iloinen hymy kasvoille ensimmäistä kuvaa katsellessa. Se on just hyvä, ei mitääään moitittavaa! Hauska ja vähän raasu toi sun aviomiehesi kohtalo lehden sivuilla, voi toista. Hups. :D Iloa viikkoonne!

    VastaaPoista
  7. Onnea jutusta, vaikuttaa tosi kivalta, vaikka ukkoparka putosikin siitä pois (vääryys kyllä, kun näki vielä vaivaakin jutun eteen...) ;D Kerrassaan ihanan näköistä! Ollapa kesähuone, huoh :)

    VastaaPoista
  8. Voi ei, kävin just pikapikaa kaupassa enkä tajunnut katsella lehtihyllylle. Täytyy ens kerralla nappasta lehti mukaan.
    Ja kauniisti sä osaat kuvissa olla! Ihanat nämä kaikki kuvat ja pakkasharso käy tosiaan moneen tarkoitukseen. Olen laittanut sitä joskus joulukuusen alle lumeksi ja siitä tulee myös ihana jouluenkelin puku.

    VastaaPoista
  9. Taisin arvatakin monen muun mukana, että lehteen tulee juttua tuosta jouluisesta pihamökistä:) Kauniisti hymyilevä blogisti kuvassa ja kivat kuvat muutenkin.

    VastaaPoista
  10. Tämä on haettava viikonloppulukemisiksi. Ihania kuvia ja niin kauniit somistelut jälleen. <3

    VastaaPoista
  11. Kauniita kuvia <3
    Vielä en ole ostanutkaan yhtään joululehteä, mutta tuo on pakko ostaa :)

    VastaaPoista
  12. Voi ryökäle, pakko mennä lehtikauppaan!

    Olette kyllä ihania, miehet mukaan lukien =)

    Miia

    VastaaPoista
  13. Ihana tuo kuva teistä lehdessä, paljon parempi kuin suoraselkäinen vienosti hymyilevä.
    Kiva että mieskin on saanut pysyä matkassa mukana :)

    VastaaPoista
  14. Kiva tavata näin kuvan kautta! Näytät juuri niin ihanalta kuin blogisi perusteella vaikutatkin. Joulunodotusiloja koko perheelle pienimmästä isoimpaan! Terveisin Tuija/Koti meidän

    VastaaPoista
  15. Kivaa, täytyykin käydä lehti hakemassa! :) Ja kuva on kiva, olet ihan oma hymyilevä itsesi siinä! :) (tiedän että se tuntuu kyllä kaikkea muuta kun kivalta, jos omasta mielestä kuva ei ole hyvä ja sit sanotaan että "toltahan sä näytät"! :D Mutta oikeesti, tosi kiva kuva on!)

    VastaaPoista
  16. Prima<3 Aivan hurmaavat kuvat. Onneksi saan Kodin KUvalehden aina lainaksi...

    VastaaPoista
  17. Kauniita olette, ihana kuva :)
    Lehtihyllyllä täytyy siis poiketa lukemista kotiin hakemassa! Joulu tuntuu vielä niin kaukaiselta, mutta eihän siihen enää kauaa ole <3 Ja joulutortut!!! eilen ostin jo luumusoseen ja luulin et pakkasessa olis torttulevyjä, mut ei ollu...kaupassa on kyllä käytävä.
    Mahti idea toi pakkasharso...siitä on sitten moneks!

    VastaaPoista
  18. Lehti löytyi tänään postilaatikosta. Juttu oli oikein kiva!

    VastaaPoista
  19. Ihanaa kun vinkkasit, tuo täytyy hakea ♥

    VastaaPoista
  20. Hauska tuo pakkasharso kuvauskikkana =)

    VastaaPoista
  21. Ah ihanuutta, minä niin nautin näistä kuvitasi!♥
    Kunhan pääsen kauppaan niin täytyykin ostaa ko. lehti.
    Sain muuten pari sarvipäätä kotiini... ☺ (kiitos vielä vinkistä, -viimeisiä tosiaan kuulemma olivat)

    VastaaPoista
  22. Ihana kuva teistä! Täytyy heti kaupoille päästyä katsella tuo lehti käsiin. Tätä blogia on aina niin kiva lukea :)

    VastaaPoista
  23. Ihanan jouluista ja kiva kuulla, että perhe on edelleen koossa :)

    VastaaPoista
  24. Näyttää ihanalta, laitan kauppalistaan:)

    VastaaPoista
  25. Onnittelut lehtijutusta!
    Tuo lehti pitää lukea :)

    VastaaPoista
  26. Kiitos teille ihanaisille mieltä lämmittävistä viesteistä. <3 Täällä on kyllä ihan maailman parhaan lukijat!

    VastaaPoista
  27. Kiva että ukko-kulta on kuvioissa mukana.

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig