perjantai 12. helmikuuta 2016

Vain taivas rajana

Ei tässä varsinaista talven riemujuhlaa ole päässyt viettämään, mutta leuto keli on kyllä mahdollistanut kahvittelun kesähuoneessa. Ja sieltä pihaa tiiraillessa pää täyttyy ihanilla lentävillä ideoilla. Vähän köynnösporttia tuonne ja uutta perennapenkkiä tänne. Ja nuotiopaikka, se vasta mainio olisikin! Kauniisti kukkiva uusi syreeni. Huumaava pionipenkki. Salaperäisestä mutkitteleva polku. Tässä vaiheessa vain taivas on rajana, ei pihan koko, aika tai puutarhurin resurssit. 
Mitenkäs teillä, joko unelmointi ja suunnittelu on täydessä vauhdissa?

Ihanaa viikonloppua!

SHARE:

18 kommenttia

 1. Hitaasti, mutta varmasti eli siemenluetteloita on ruksattu ahkerasti. Ilma kuitenkin on ollut niin masentava, että vie mielenkin mukana!
  Onneksi tänä aamuna oli pihassa taas uutta valkoista lunta ja pakkastakin kait pian tiedossa:)

  VastaaPoista
 2. Kyllä täällä suunnitellaan jo :D Suunnitelmat ovat suuret ja piha kaipaisi vaikka ja mitä!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Olen into piukkana. Postasin juuri meidän paikallisen paratiisin, Porkkalan kartanon ja sen puutarhamyymälän ensi kesän suunnitelmista. Voin kertoa, että tämä sai viherhormoonit sekaisin :D

  VastaaPoista
 4. Kyllä! Lähinnä syötäviä vihanneksia olen suunnitellut. Mutta uuden kanalan maisemointiin pitäisi päästä pian takaisin. Aloitin sitä jo syksyllä, mutta jäi armotta kesken!

  VastaaPoista
 5. Kyllä täällä on suunnitelmia pihan suhteen. Viime kesä vaan taas näytti sen, että meille paras olisi asfaltti. :) Niin paljon kesän aikana ollaan merellä, tarttis olla puutarhanhoitaja kotona. ;) Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Uusi kasvari olisi haaveissa... Saas nähdä ehditäänkö rakentamaan, kun nykyään on myös mökki, jossa tulee vietettyä paljon aikaa. Mutta ne tuoreet tomaatit ja kurkut, namskis :)

  VastaaPoista
 7. Eilinen kävely laatikkopuutarhassa laittoi kyllä suunnittelumyllyn pyörimään. Ostin pussin tomaatinsiemeniäkin, vaikka vanhojakin vielä on.

  Jänikset ovat olleet iloisia tarjoitusta ruuasta ja palkinnoksi lannoittaneet nurmikkoa, perennapenkkiä ja kasvulaatikoita runsaasti.

  VastaaPoista
 8. Maria, minä tyydyn ihastelemaan sinun kauniita kuviasia ja odottelen innolla uudistuksiasi. Mukavaa kevään odotusta sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kyllä täälläkin pää on täynnä uusia ideoita ja suunnitelmia, mutta paperille asti en ole vielä niitä saanut. Suunnitelmissa on vanhan perennapenkin uudistaminen, jota aloitin jo viime vuonna.

  VastaaPoista
 10. Kyllä vain täällä jo mittaillaan mitä pihalle tänä vuonna mahtuisi, ja mikä puu kaadetaan...Näillä keleillä on ihana elää hieman edellä jo keväässä. Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 11. Oijjoi, pionipenkki ja nuotiopaikka kuulostaa niin hyvälle! Tulis pian nyt kevät! <3

  VastaaPoista
 12. Voi, tottahan sitä on ideoita pää puolillaan...

  VastaaPoista
 13. Monen vuoden tauon jälkeen löysin tieni taas blogiisi. Ja viime sunnuntai vierähtikin sitä selatessani. Ihanalta näyttää Ja paljon ideoita... Eli taivas vain rajana.

  VastaaPoista
 14. Monen vuoden tauon jälkeen löysin tieni taas blogiisi. Ja viime sunnuntai vierähtikin sitä selatessani. Ihanalta näyttää Ja paljon ideoita... Eli taivas vain rajana.

  VastaaPoista
 15. Haaveet ja ideointi ei maksa mitään eikä vaadi muutakaan, mutta antaa paljon ja auttaa jaksamaan! Kannattaa haaveilla, joku voi toteutua.
  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 16. Haaveet ovat lähteneet vähän laukalle ja olen jo nyt huolissani siitä, miten kaikki esikasvatettavat taimet mahtuvat... mihinkään! No, kevät tulee nopeasti ja pari kuukautta voi vähän väistellä taimia olohuoneessa ja kaikissa muissakin huoneissa! :)

  VastaaPoista
 17. Haaveet ovat lähteneet vähän laukalle ja olen jo nyt huolissani siitä, miten kaikki esikasvatettavat taimet mahtuvat... mihinkään! No, kevät tulee nopeasti ja pari kuukautta voi vähän väistellä taimia olohuoneessa ja kaikissa muissakin huoneissa! :)

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig