keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Muistikuvilla eteenpäin!

Lunta on tullut taivaan täydeltä. Ja lisää tulee. Nyt on pakko kaivella kuvamuistoja, ettei ihan tuuperru tänne lumitaakan alle. 
Vain muutama kuukausi ja alkaa taas näyttää tältä. Etualan marjaomenapensaat puhkeavat lehteen, kasvulaatikot odottavat viherasukkaita ja aurinko paistaa. Tietenkin! Ihan koko ajan. Olisin jo niin valmis. Ja luulen, että muutama muukin teistä siellä. Toiveikaista viikon jatkoa siis!

SHARE:

14 kommenttia

 1. Olen täysin valmis! :D
  Mutta sitä ennen taidan ottaa ilon irti näistä keväthangista, nyt kun ne kerran tulivat :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kevät on tervetullut tänne meillekin! Meillä ei ole tuota kaunista lumipeitettä, vaan mustaa ja jäätä. Kevättä odotellen, pääsee puutarhahommiin! Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kevättä odotetaan täälläkin. Ja täällä se jo melkein onkin: aurinko paistaa täydeltä terältä eikä lunta enää näy.

  VastaaPoista
 4. Todellakin oltaisiin valmiina, kevät on minulla jo mielessä heti tammikuun alussa. Vaikka on tämä talvikin mukavaa aikaa, kun ei ole liikaa pakkasta ja aurinko paistaa :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä, valmiina ollaan kevääseen. Mutta maaliskuu on jo oven takana ja sitten on kevät, oli lunta tai ei :)

  VastaaPoista
 6. Todellakin valmiina, aivan kuin partiolainen, vaikken koskaan ole partiossa ollutkaan :D

  VastaaPoista
 7. Valmiina ollaan,lähtölaskenta alkanut!!! Kivan näköinen pöytä seinustalla, haen ideoita ruukutuspöytää varten. Sellainen olisi suunnitelmissa kevääksi.

  VastaaPoista
 8. courage, we'll soon have spring.
  Have a nice day,patricia

  VastaaPoista
 9. Sama juttu täällä, lunta on tullut todella runsaasti.

  VastaaPoista
 10. Valmiina täälläkin jo ollaan vaikka lunta tuiskuttaa lisää koko ajan, mutta se ei lannista! Voi että on ollut mukavia tunnelmia edellisissä postauksissasi...esikot ihanaiset ja tuo teidän kirjaprojektin valmistuminen, syntyminen, kevättä sekin!

  VastaaPoista
 11. Täälläkin ollaan valmiita kevääseen! Ei tuo sydäntalvi niin kovin pitkä ollutkaan, aika on kulunut hurjan nopeasti joulusta eikös vaan.

  VastaaPoista
 12. Voi niin valmiita täälläkin ollaan jo kevääseen. Kunpa tulisi pienoinen vesisade ja siihen päälle aurinkoiset kelit niin päästäisiin tuosta lumesta eroon =)

  VastaaPoista
 13. Täällä myös on todettu, että lunta on saatu ihan riittävästi. Niin mieluusti odotan täyspäiväistä auringonpaistetta.... Hyvää lomaa!!!

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig