sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Juhlien jälkeen

Meillä juhlittiin viikonloppuna Ohjelmointipäällikön 4-v synttäreitä. Kun asuu aivan toisella puolella Suomea suvusta, juhlahumuun menee koko viikonloppu. 
Emännöinti ei kuitenkaan ole raskasta tutussa porukassa. Lapset riemuitsivat saatuaan kummitädit visiitille. Aikuiset nauttivat rauhallisesta illasta. Tytöt supattivat salaisuuksia suljetun oven takana. 
Parasta juhlissa on kuitenkin juhlien jälkeinen päivä. Vieraat on saateltu kotiin, puretaan siskonpetejä, ulkoillaan perheen kanssa, herkutellaan juhlajämillä. Olo on mukavan raukea ja onnellinen.
Edessä on kiireinen viikko, mutta vielä hetken ihmettelen pienen taistelijamme 4-vuotista taivalta. Tähän on mahtunut paljon huolta ja väsymystä, mutta vielä paljon enemmän iloa, ihmetystä ja suurta kiitollisuutta. Elämä todellakin on lahja!

SHARE:

10 kommenttia

 1. Elämä on lahja, niin se on yksinkertaisuudessaan. Päivänne kuulosti mukavalta, onnen hetkiä täynnä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, se on juurikin näin! Arjen tohinassa tuo vain joskus tahtoo unohtua. Onneksi on näitä erilaisia juhlapäiviä, jolloin muistaa ihmetellä elämän kulkua <3

   Poista
 2. Olipa teillä mukava viikonloppu! Lapset ovat ihania aarteita, lahjoista ihanimpia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila, näinhän se on. Tämä olisi erityisen tärkeää muistaa silloin, kun lapsukaiset onnistuvat löytämään äidistä tietyn nappulan. Sen, mitä vääntämällä tyynelyyli muuttuu naamasta punottavaksi ärjyanjaksi...

   Poista
 3. Lasten synttärijuhlat ovat oiva tapa koota suku yhteen. On siinä vähän vaivaa, mutta on se sen arvoistakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan liian harvoin tulee nähtyä sukua ja lähimpiä ystäviä. Eikä näekään, ellei sitä aikaa vartavasten tee. Onneksi on juhlapäivät!

   Poista
 4. Joulut ja lasten synttärit, ne on ne hetket, kun olemme saaneet koko suvun kokoon. <3 Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, sitä samaa sinulle! Ja sieltähän se joulu jo vauhdilla jolkottaa! :)

   Poista
 5. Paljon onnea pikkuiselle ja suloisen neljäveen äidille :) Ihanan tunnelmalliset kuvat taas kerran <3 Kaunista marraskuuta ja kivaa pikkujoulukautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marika! Niin se aika vaan vierähtää, ihan uskomatonta! Vastahan tuon kanssa synnärillä jännitettiin, että millainen elämä toisella on edessä <3

   Tunnelmallista joulun odotusta teille!

   Poista

Blog Design Created by pipdig