perjantai 24. marraskuuta 2017

Winter Wonderland

Meillä alkoi maanantai-iltana lumimyräkkä, joka muutti vetisen ja pimeän marrasmaiseman kertaheitolla talven ihmemaaksi. Valkoiset hanget ovat saaneet aikaan ohimenevän sinisen hetken, jossa on aina jotakin taianomaista. 


Kesähuoneen pieni keittiöpuutarha pääsi uinumaan talvilepoon ja kasvilaatikoiden kulmilla odottava kotipuutarhurin hengähdyspaikka on sekin melko hiljainen.


Takapihan keittiöpuutarhaan johdatteleva portti muistuttaa nyt enemmän joulumaan sisäänkäyntiä.

Viikonlopuksi on luvattu vesisateita, olisin kyllä kovin mielelläni nauttinut kauniista lumivaipasta pidempäänkin. Tänään on muuten tasan kuukausi jouluaattoon, joten peukut pystyyn valkean joulun puolesta!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Ihanan näköistä, voi että kaipaan kunnon lumista pakkastalvea. Täällä Varsinais-Suomessa niistä on vain haaveiltu viimeiset vuodet.

  VastaaPoista
 2. Hianon näkööstä! Tuallaasen lumisatehen mäki ottaasisin. Toista soli meillä. Lunta vaakasuarahan kinostuen triimuuksi ja ny onki sitte pääkallokeli. Piha ja tiät on vesipintaasella peilijäällä.

  VastaaPoista
 3. Oi, miten kaunista! <3
  Teille taisi tulla hieman enemmän lunta kuin tänne meillepäin. Viime yön sateen jälkeen täällä alkaa taas näyttää aika lumettomalta. Toivotaan, että saadaan jouluksi näin kauniit maisemat. Kyllä se joulufiilis kohoaa korkeuksiin, kun valkoista puutarhaa katselee.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanan näköistä <3 Oikea winter wonderland totta tosiaan!

  VastaaPoista
 5. Lumi saa maiseman muuttumaan valkoiseksi unelmaksi voi kun olisikin noin paljon lunta jouluna, niin kaunista. -Katja

  VastaaPoista
 6. Niin kaunista. Valitettavasti ainakin täällä meillä jo taas mennyttä.

  VastaaPoista
 7. Onpa kauniita maisemia, täällä alkoi nyt lumet sulamaan. Tänään on viritelty jouluvalot ulos ja sisälle laitettu joulua keittiöön.

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig