Minä taisin reissussa vähän hurahtaa kastanjoihin. En niinkään niiden makuun, vaan olemukseen, kastanjametsään, sadonkorjuuseen. Siihen ihanaan jouluiseen fiilikseen, minkä näihin itse liitän. Nyt jälkikäteen tietenkin harmittaa, miksen rahdannut piikikkäitä palleroita pussitolkulla Suomeen? Minun nimittäin alkoi kovasti tehdä mieli paahdettuja kastanjoita glögin kaveriksi, mutta harmikseni luin, että Suomessa vihannestiskillä myynnissä olevat kastanjat ovat usein vähän kuivahtaneita käkkänöitä.
Onko teillä kokemusta näistä? Oletteko onnistuneet saamaan priimaa tavaraa? Ja oletteko valmistaneet kastanjoita muulla tavoin kuin paahtamalla? Minä ainakin suuntaan hipelöimään kastanjoita kauppaan justiinsa tänään, glögi on jo odottamassa! Lisää kastanjafiilistelyä Minttua ja mustikoita -blogissa täällä.
Hyvää pyhäinpäivää ja leppoisaa viikonloppua!
Hyvää pyhäinpäivää myös Sinulle ja oikein leppoisaa viikonloppua :) RONJA
VastaaPoistahttp://valokuvauksenlumo.blogspot.fi
Minulla on kastanjoiden maku testaamatta, harmi ettei niitä saa kasvamaan Suomessa.
VastaaPoista