keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Latva-artisokka, kasvimaan kuninkaallinen

Kipakasta kelistä huolimatta nokka on jo kohti kevättä. Aivan mahtavaa! Minulla on hiihtoloman jälkeen vuorossa latva-artisokan kylvöt, oman kokemukseni mukaan vielä ehtii oikein hyvin.


Lisää tästä tähän haastavaksi mielletystä (mutta oikeasti ihan helposta) kasvimaan kuninkaallisesta Minttua ja mustikoita -blogissa. Löydät kylvöpostauksen täältä.

Aurinkoista viikon jatkoa!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiitos näistä vinkeistä. Itse kokeilen artisokan kasvattamista ensi kertaa. Kokeilen sitä avomaan lisäksi myös ruukussa, jospa saisin sen talvehtimaan varastossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en saanut ruukuissa olevia latva-artisokkia tuottamaan kukintoja, mutta kaunis se oli ruukkukasvinakin. Ja talvettaminen onnistui hyvin!

   Poista
 2. Artisokan kasvattaminen houkuttaisi :D se on kaunis kasvinakin jo!

  VastaaPoista
 3. Jostain syystä se ei ole menestynyt minulla. Täytynee jatkossa kiinnittää enemän huomiota lannoittamiseen ja ulkoilmaan totuttamiseen. Taisi joku vuosi kasvu pysähtyä siihen, kun ulos vein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan hirmu herkkä kylmälle. Ja aluksi tosi hidaskasvuinen. Melkein joka vuosi pohdin, että ei tämä kyllä tänä vuonna ehdi tekemään kukintoja. Ja sitten niitä vaan alkaa putkahdella! Uutta yritystä vaan:)

   Poista

Blog Design Created by pipdig