maanantai 19. marraskuuta 2018

DIY joulukalenteri

Yhteistyössä: Clas Ohlson

Täällä on vihdoin päästy kunnolla jouluvalmistelujen pariin. Julkaisin eilen Instagramissa kuvan tämän vuoden joulukalenterista ja tässä vielä tarkemmat ohjeet sen tekemiseen.
Kalenteriin on käytetty valmista kalenterisettiä, johon kuuluu sekä paperipussit että numerotarrat. Pussit on suljettu kultaisilla klipseillä ja muutamat pusseista on koristeltu havun ja eukalyptuksen oksilla.
Liitutauluseinää vasten on viritelty mustajohtoinen led-valosarja (tässä 12-metrinen). Liitutaulun yläreunassa on kolme mustaa ruuvia, joihin valoketju on helppo ripustaa. Ruuveista on myös vedetty siimat liitutaulun alareunaan ja kalenteripussukat on kiinnitetty sekä siimaan että valosarjaan. Osa suoraan klipsuilla, osa klipsuista mustalla nauhalla solmien.
Joulukalenteri on oikein kaunis ihan sellaisenaan, mutta kyllähän valot tuovat lisää tunnelmaa. Kalenteri suorastaan loistaa pimeässä ja samalla valoketju toimii meillä yövalona. 
Ihan näin meidän kesken, kalenteripussukat on toistaiseksi täytetty sanomalehtipaperilla. Jos lapset yhtään tulevat äitiinsä, olisi pusseihin jo salaa kurkittu. Kalenteria on tarkoitus täyttää koko perheelle, vuorotellen jokaiselle. Ihan jo jännittää mitä timangeja omista yllätyspusseistani mahtaa löytyä!

Oikein ihania jouluvalmisteluja ja uuden viikon aloitusta!


* Blogiyhteistyö:
Joulukalenteri Clas Ohlson
SHARE:

5 kommenttia

 1. Tämä sun kalenteri on niin ihanasti toteutettu ja superkaunis! Ig:ssa jo huokailin ja ihailin <3 Clasu on noussut kuluneen vuoden aikana yhdeksi lempikaupakseni eikä joulutarjonta pettänyt tälläkään kertaa! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis kyllä! Saiskohan lapsetkin puhutuksi johonkin tällaiseen niiden valmiiden suklaakalenterien sijaan.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis! Clasulla on kauniita tavaroita ja kiva esillelaitto myymälöissä.

  VastaaPoista
 4. Upea! Tuota kelpaa katsella ja arvuutella, että mitähän missäkin pussissa on :)

  VastaaPoista
 5. Onpa todella kaunis joulukalenteri!
  Millaisia täytteitä oot aatellu, paitsi niitä timantteja? 😉

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig