Olen melko rajoittuneen konservatiivinen mitä tulee ikonisten leivonnaisten tuunaamiseen. Mutta vuodet allergisen lapsen kanssa ovat avartaneet suvaitsevaisuutta. Joten torttu, kakku tai kääretorttu, kaikki käy nykyään!
Pikkumiehen toiveesta paukuttelen perinneherkun rajoja ja tänä viikonloppuna testaamme Runebergin kääretorttua. Kerron sitten miten kävi. Mutta sitä ennen ohje hyväksi havaittuun perinteisten Runebergin torttujen tekoon löytyy tästä postauksesta. Gluteeniton ja pähkinätön Runebergin kakku puolestaan löytyy täältä.
Päivittelen myöhemmin tuon kääretortun ohjeen (jos siitä vain tulee julkaisukelpoinen...).
Minulla oli aikomus myös viikonloppuna leipoa juurikin näitä ja testata tosiaan vähän erilaisia muotoja. Saas nähdä kuinka käy, että tuleeko onnistumisia vai epäonnistumisia :)
VastaaPoistaUskon, että testijoukoille maistuu joka tapauksessa:D Herkullista viikonloppua!
PoistaMinä en ole koskaan tykännyt runebergin tortuista.Laskiaispullat on kuitenkin tehty jo 2 kertaa tämän vuoden puolella ja hyvin on tehneet kauppansa.
VastaaPoistaNo varmasti ovat tehneet hyvin kauppansa, slurps! Täällä niiden pariin siirrytään heti kun saadaan tämä ensimmäinen herkkujuhla alta pois.:)
Poista