tiistai 16. marraskuuta 2021

Joulu tuli taloon!

Yhteistyössä: Ananassi Kouvola

Isänpäivä on taputeltu ja marrassynttärit juhlittu, eli sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa: nokka näyttää nyt suoraan kohti joulua, hip hurraa!! Olohuone sai jo jouluisempaa ilmettä, sillä pääsin tekemään yhteistyötä paikallisen Ananassin kanssa. Suvilla on kivijalkapuodissaan myynnissä Lexingtonin jouluisia sisustusjuttuja: erilaisia tyynyjä, ihania joulumukeja, kauniita keittiöpyyhkeitä ja kivoja joulupalloja.
joulusisustus
Joulu alkaa hiipiä kotiin (viimeistään) isänpäivän jälkeen. Pihan jouluvaloja viriteltiin valmiiksi syyslomalla. Glögikausi on sekin korkattu jo hyvän aikaa sitten. Nyt glögiä on hörpitty näistä Lexingtonin lumihiutalemukeista, sillä mukit ovat ihanan muhkeat ja mukavat käteen.
joulumukit-lexington
Syksyn koristekurpitsat saivat vaihtua jouluisempiin kynttilätarjottimiin. Leikkasin tarjottimelle muutaman sembramännyn oksan sekä eukalyptusta. Joka siis kukoistaa edelleen etupihalla kookkaassa ruukussaan. Joukkoon muutama joulukoriste, viime viikolla kuivattuja appelsiiniviipaleita sekä tietenkin kynttilöitä. 
jouluinen kynttilatarjotin

joulusisustus-joulutyynyt
Ananassilla ei ole varsinaista verkkokauppaa, mutta puodin ihana Suvi kyllä postittaa tuotteita.  Tuotteita on nähtävillä sekä Ananassin Instagram-sivuilla täällä että Facebook-sivuilla täällä.
joulusisustus-olohuone
Joko teillä on alkanut koti pukeutua jouluun? Meillä mennään askel kerrallaan, eli koristeita lisätään pikku hiljaa. Mutta niin kivalta jouluinen olohuone näytti ja tuntui, että taidanpä vähän kirittää jäljellä olevia askelia!

Kivaa viikon jatkoa!

SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihanaa kun joulu lähestyy :) - kauniit kuvat <3

    VastaaPoista
  2. Näyttää kyllä jo ihan joululta!
    Meilläkin askelletaan pikkuhiljaa joulua kohti, ensimmäiset tähdet ripustin tällä viikolla ja (pikku)joulukukkia on jo hankittu. Joululaulukausi on aloitettu ja glögiä juotu jo litratolkulla;)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig