torstai 4. marraskuuta 2021

Marrasaurinkoa kesähuonessa

Eteläinen Suomi aloitti marraskuun ilmeisesti hyvinkin aurinkoisissa tunnelmissa. Meille säteitä ei riittänyt kuin muutamalle iltapäivän tunnille. Mutta se osui kyllä juuri oikeaan hetkeen, sillä marraskuu alkoi jotenkin tahmeasti. Iltapäiväkahvit kesähuoneen rauhallisessa tunnelmassa oli parasta mahdollista lääkettä.

kesähuone-syksy

Väritykseltään kesähuone on hyvin rauhallinen. Yleensä tulen tänne karkuun arjen kaaosta, siksi tykkään tasaisesta ja rauhoittavasta värimaailmasta. Kirppiskalusteet ja muut löydät tuovat kesähuoneeseen sopivasti särmää, jotta kokonaisuus ei mene liian pliisuksi.

kesähuone-marraskuu

kuivattu-hirssi

kirppislöytöjä-kesähuone

Joulu ei ole vielä yltänyt tänne, vaikka yleensä aloitan fiilistelyt juuri näistä "välitiloista": kasvihuoneesta, kesähuoneesta ja lasitetusta terassista. Olen kerännyt tänne syyshortensioita, erilaisia siemenkotia. heiniä ja oksia askarteluja varten. Jos askartelut jäävät tänä(kin) vuonna toteuttamatta, näistä riittää iloa maljakoissa.

kuivatut hortensiat

Kesähuoneessa on aina jotenkin pysähtynyt tunnelma. Ja siis sillä tavalla positiivisesti. Syke alkaa tasoittua ja olo rauhoittua oikeastaan välittömästi. En sano, että ajatukset alkaisivat kirkastua, sillä täällä ne yleensä lähtevät leijailemaan ihan omiin sfääreihinsä. Joskus huomaan vain tuijottelevani vanhoja ikkunaruutuja ajattelematta yhtään mitään. Sekin on hirmuisen tärkeää.

kesähuone-vanhat-ikkunat

Hyvää viikon jatkoa ja valoisaa mieltä marraskuuhun!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Blog Design Created by pipdig