maanantai 17. tammikuuta 2022

Ei meinaa perässä pysyä!

Tammikuu viilettää eteenpäin sellaista vauhtia, ettei meinaa enää perässä pysyä! Vähän sama fiilis kuin roikkuisi jäistä mäkeä alaspäin kiitävän pulkan kyydissä kynsin hampain. Ei sillä, että ihan viime aikoina olisin jäisiä pulkkamäkiä laskenut. Mutta kontrolli on mennyt jo aikaa sitten, ja nyt vaan yritetään kompuroida mukana.

tulppaanikimppu-kahvikuppi
Ei tämä pelkästään huono asia ole. Sehän tarkoittaa, että myös kevät lähenee samalla vauhdilla! Tammikuussakin on jo saatu nauttia suorastaan keväisistä päivistä, on kyllä ollut harvinaisen valoisa ja aurinkoinen talvi. Tykkään ihan hirmuisesti!
vaaleanpunaiset-tulppaanit-vanha-lauta
Välillä on pakko pysähtyä ja ottaa aikaa rauhalliselle kahvikupilliselle. Aina parempi, jos samalla saa ihastella tuoreita tulppaaneja. Blogi päivittyy nyt harmillisen harvakseltaan, aktiivisemmat kuulumiset löytyvät tällä hetkellä Instagramin puolelta.
tulppaanikimppu-narurulla
Toivotan tammikuuhun valoisia päiviä, ihania tulppaaneja ja rauhallisia hetkiä arjen kiireiden keskelle. 

Voikaa hyvin ja pysykää terveinä!


SHARE:

3 kommenttia

  1. Kauniita ovat herkät tulpaanit kelittuneen laudan päällä! Mukavia päiviä tammikuun valossa!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, jos jaksat täälläkin päivittää, kun en halua sinne instaan mennä! Olin hetken, mutta jäin sieltä pois, ajat sitten. Ihanaa kevään odotusta, tulppaanien kera! Tepa

    VastaaPoista
  3. Hetkinen...Siis mitä tämä kone kirjoittelee??? Piti olla Hyvä jos jaksat täälläkin päivittää, kun en sinne instaan ole menossa! Olin hetken, mutta jäin pois ajat sitten. Ihanaa kevään odotusta, tulppaanien kera! Tepa

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig