Sunnuntaiaamuissa on aina sellainen ihanan suloinen kaiku. Yleensä aamu soljuu rauhallisesti eteenpäin ja on aikaa panostaa aamupalaan. Me huhkimme juuri pari päivää kaupunkikaksion remontin parissa, joten tänään on nautittu täysin rinnoin hyvästä kahvista, kiireettömästä tunnelmasta ja tietenkin kotitekoisesta myslistä.
Itse tehty mysli on meillä vakitavaraa varsinkin tammikuussa, sillä piilotan sinne aina joulun jäljiltä kulhoissa pyörivät pähkinät ja kuivatut hedelmät. Ja mikä parasta, itse tehden saa juuri sellaisia herkkuaineksia kuin haluaa. Ei ole kukaan kaivamassa mitään pois. Sellaista nimittäin sattuu toistuvasti valmismyslien kanssa. Yksi ei tykkää kookoksesta, toinen ei banaanilastuista jne. Nyt on pelkkiä herkkuja mukana! Ja tosiherkuttelija maustaa myslinsä vielä tummalla suklaalla.Löydän ohjeen Versoilevan uusimmasta artikkelista: Kotitekoinen mysli
Hei, tämä kysymys ei liity mysliin vaan dahlioihin: sinulla oli upeat Cafe au lait -ruukut viime kesänä, monta juurakkoa oli yhdessä ruukussa?
VastaaPoistat. Helen