keskiviikko 26. tammikuuta 2022

Kevään tuntu

Tämä voi jonkun mielestä olla hieman liioiteltua, puhua kevään tunnusta tammikuussa. Mutta eilen oli ihan selvästi kevättä ilmassa, oli oli! Taivas oli kirkkaansininen, aurinko lämmitti kasvoja ja lenkkipolun varrella olevat pajunkissat kurkottelivat jo niin kauniina.

kesahuone-vanhat-ikkunat

Vaikka tienoo on jäätävän liukas (todellakin kirjaimellisesti) ja luntakin on riittämiin, niin silti ajatukset karkaavat aina auringon myötä kohti kevätpuuhia. Siitäkin huolimatta, että nyt paukkuu taas pakkanen.

ruukutuspoyta-talvi

Kesähuoneen seinällä kiikkuu vielä havutähti ja katonrajassa on kausivalot. Nämä saavat yleensä lähtöpassit viimeistään laskiaisena, joskus aikaisemminkin. Ihan kelistä riippuen.

kesähuone-talvi

Ei aikaakaan, kun näissä ruukuissa on taas helmililjoja ja tetenarsisseja. Ja kesähuoneessa tarkenee kahvitella. Auringonsäteet tunkeutuivat sinne jo ihanasti. Maljakossa olevat kuivatut hortensiat suorastaan loistivat valossa.

ruukutuspöytä-punasaviruukut

Tällaisista päivistä saa ihan hurjasti energiaa. Toivottavasti talvi jatkuu yhtä kauniina!

Lempeää viikon jatkoa!

SHARE:

3 kommenttia

 1. Kauniita kuvia, joista välittyy keväinen tunnelma! Meillä tänään valkoinen ja harmaja talvipäivä, omalla tavallaan kaunis,kun ilma oli valkoisen sumun verhoama.

  VastaaPoista
 2. Whenever we praise someone, we give him a number, like if I appreciate your post from one to 10, I would like to give you the full number of 10 because you wrote your post very well. The word is very beautiful. I hope you will keep writing such excellent posts in your life and we will definitely comment by reading these posts. Gurgaon dateing girl
  Naughty Girl Gurugram
  Real photos Girls Gurugram
  Gurugram Girls Number
  Beautiful Girl Gurugram
  Online Girl Gurugram
  Online Gurugram Girl number
  Butey Full girl gurugram

  VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig