tiistai 15. marraskuuta 2011

Baby Leaf

Meidän salaattipenkissä (avomaalla) näyttää vielä tältä! Todellista baby leaf -salaattia.
En kyllä muista milloin olisi isänpäivänä syöty oman maan salaattia. Maku oli huomattavasti raikkaampi ja rapeampi kuin kuivan kesän kitkeröittämissä lehdissä. Taidankin siirtyä syysviljelyyn:)

2 kommenttia:

  1. Oi miten suloisia ja herkullisen näköisiä! Uskomattoman lämmin syksy ollutkin, kun salaatit vielä kasvaa :)

    VastaaPoista
  2. Hei Inka! Sinnikkäästi nämä tosiaan puskevat maasta, eivätkä ole olleet muutaman asteen yöpakkasista moksiskaan. Herääkin kysymys, millaisen syyssadon olisin saanut, jos olisin älynnyt käyttää pakkasharsoa...? Tätä on kokeiltava ensi vuonna!:)

    VastaaPoista