torstai 17. marraskuuta 2011

Kanaa intialaisella twistillä


Meidän perheen suosikkikanaruokaa on melko pikaisesti valmistuva intialaisvivahteinen kanakastike. Ja sen kanssa reilu pläjäys mango chutneytä, joka on erityisesti pikkuprinsessan herkkua. Lisäkkeeksi basmatiriisiä. Valmiin annoksen päälle aimo satsi valkosipulin versoja. Tänään nautiskeltiin perinteisen naan-leivän sijaan curry-auringonkukkaleipäsiä.
Broilerikastike intialaisella twistillä
3-4 broilerin rintafilettä 
1 sipuli
1 paprika
2-3 tl garam masala -mausteseosta
öljyä
1 tlk kookosmaitoa

Suikaloi rintafileet. Suikaloi sipuli ja paprika. Freesaa pannulla öljyssä garam masala -mausteseosta hetkisen. Lisää broilerisuikaleet, ruskista kevyesti. Lisää sipuli- ja paprikasuikaleet. Lisää kookosmaito ja anna hautua noin 10 min.
Tarjoa riisin, mango chutneyn ja naan-leivän kera.
Ohjeessa on mausteita hyvin maltillisesti, lapsemme makuun sopivasti.   

Aikuisille maistuu erityisen hyvin Kashmir Mango Chutney, jossa on pikkuisen enemmän potkua. 

5 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä ja simppeliltä valmistaa, nam. Tätä täytyy kokeilla! Tykkään, että täällä on välillä ihania reseptejä saatavilla. Sitä meinaa ruoanlaitossa ja leivonnassa aina jämähtää niihin entisiin samoihin... : )

    VastaaPoista
  2. Huomasinkin, että viime aikoina on tullut laitettua tosi vähän ruoka/leivontapostauksia. Se on juuri sitä samoihin jämähtämistä:) Itse kaipaisin vinkkiä juuri nopeisiin ja simppeleihin arkiruokiin. Pitääkin lähteä etsintäkierrokselle...

    VastaaPoista
  3. Simppelit ja nopeat arkiruuat ovat huudossa täälläkin! Niistä ei vain useimmiten ehdi ottamaan edustavia kuvia. Tämä menee pian kokeiluun =)

    VastaaPoista
  4. Resepti vaikuttaa herkulliselta - pitääkin heti viikonloppuna testata maistuuko myös meidän perheen pienemmille.

    Ruokapostauksia toivotaan täälläkin lisää. Myös ihania leivonnaisreseptejä on testailtu ahkerasti!

    Ja kauniista sisustus- ja tunnelmakuvista saa energiaa :)

    Anu

    VastaaPoista
  5. Puutarhapörriäinen: totta, arki-iltana ei pahemmin ehdi kuvia ottamaan, eikä tuo arkiruoka aina niin valokuvauksellistakaan ole...

    Anu: Kiva kuulla! Jatkan siis samalla sillisalaatti-linjalla:)

    VastaaPoista