sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Ihana raparperiaika!

Ihana raparperiaika on taas täällä! Raparperia pitäisi löytyä jokaisesta puutarhasta, niin helppo, vaivaton ja monipuolinen kasvi se on. Ja satokausi on mahtavan pitkä, aikaisesta keväästä aina syksyyn. 

Meillä raparperiherkut korkataan perinteisesti simppelillä raparperipaistoksella, joka antaa tilaa kevään ensimmäisten raparperien mehevälle ja raikkaalle maulle. Päälle tuleva rapea muruseos täydentää makusinfonian.
Löydät ohjeen helppoon ja nopeaa (sekä munattomaan ja maidottomaan) raparperipaistokseen Versoilevan uusimmasta artikkelista. Se löytyy täältä.

Makoisia päiviä!

SHARE:

1 kommentti

  1. Raparperit yllättää mut joka kevät. Kasvavat niin pihan perällä että sinne täytyy ihan varta vasten mennä katsomaan. Onneksi blogimaailma muistuttaa.. :)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig