lauantai 26. maaliskuuta 2011

Mökkikausi avattu!

Perheessämme on vietetty tällä viikolla hiihtolomaa ja ohjelmassa oli mökkikauden avaus. Onneksi naapuritilan isäntä oli aurannut kulkuväylät, muuten koko loma olisi mennyt lapioidessa. Nyt ehdittiin laskea mäkeä, syödä, hiihtää, syödä, saunoa, syödä, tehdä kevätsiivousta, syödä, lekotella, syödä. Miesväki puuhasi puusavotassa, naisväki keittiössä. Saimme joka aamu nauttia todella upeasta järven takaa nousevasta aamuauringosta, siitä piti huolen hyvissä ajoin ennen kuutta herännyt pikkuneitimme. Ihanaa kun ei ole ollut kiire mihinkään! SHARE:

2 kommenttia

  1. Kaunista kevatta ja kauniita auringon tayttamia kuvia! Tosin rapakon takana jo kevat aurinko tuo pyorat pihalle ja tanaan oltiin jo kirmaamassa kylalla. Tyttareni on jo avannut kevatkauden myos vaatekaappi saralla. Sortsit oli tanaan ekaa kertaa tuulettumassa. Kiitos kuvista. Milla kameralla muuten kuvaat?

    VastaaPoista
  2. Täällä kaivettiin viime viikolla esiin potkulaudat, kurahaalareissa tosin. Mutta nyt on taas saatu lisää lunta ja pakkasta, eli ihan vielä ei voi juhlistaa kevättä, kesäaikaan siirtymisestä huolimatta...

    Kamerana joululahjaksi saatu Nikon D3100. Vielä kun oppisi kunnolla käyttämään!:)

    VastaaPoista

Blog Design Created by pipdig